maanantai 31. joulukuuta 2007

Nyt juhlitaan!

Uuden vuoden juhlat ovat edessä ja muutenkin viikonloppuisin voi tuntua joskus siltä, ettei tiedä missä olisi hyvä meno. Helsinki on täynnä hyviä yökerhoja ja baareja missä istua, tanssia, tavata tuttuja ja viihtyä. Listasin tähän joitain paikkoja, joissa olen itse käynyt ja kerron pähkinän kuoressa mistä siellä onkaan kysymys.

Studio 51
Mukava ja tunnelmallinen. Tanssilattia on iso ja istumapaikkoja riittää kaikille. Sisältää myös Club Privé puolen.

Redrum
Maanantaisin 'Sikamaanantai' jolloin juomia eurolla. Rento ilmapiiri ja hyvin erityylistä jengiä. Musiikki vaihtelevaa.

Vanha
Korkeakattoinen ja tosiaankin vanha rakennus sisältää isoja pylväitä ja kivan kattoterassin.

Onnela
Monipuolinen ja tilava bilepaikka, josta jokainen löytää musiikkimakunsa avulla oman paikkansa.

Ravintola Teatteri
Sivistynyt paikka, joka on jo legenda. Vanhempamme ja jopa isovanhempammekin juhlivat täällä. Rento ja tyylikäs.

Kaivohuone
Kaivo kuuluu lemppareihini. Kaivon terassi on paras hyvällä ilmalla. Kaivolla esiintyy myös paljon artisteja kesäisin.

Ahjo
Tanssilattia on pieni kuin itse paikkakin, mutta tunnelma on tiivis ja ihmisiä löytyy kaiken ikäisiä ja tyylisiä. Musiikki on monipuolista.

LUX
Lux on tasokas ja mielenkiintoinen. Parasta Luxissa on pitkät terassit, joista näkee Helsingin sydämen, ja tietysti Royal puoli.

Cuba!
Cubassa tapaa erilaisia ihmisiä ja tunnelma on aina erilainen. Musiikki pistää lanteet liikkeelle, vaikka kuubalaisesta musiikista ei olekaan kysymys. Pienehkö, mutta tunnelmallinen.

KY Klubi
Tätä paikkaa voisi kutsua opiskelijoiden suosikiksi. Tämä entinen, mutta laajennettu ja uudistettu Volume tuo nuoruuden ajat mieleen.

Den Kungliga Klubben
Kunkussa törmää aina tuttuihin. Se on viihtyisä ja intiimi paikka, jossa on myös rock- puoli.

Apollo Live Club
Tämä uusi ja livemusiikkia soittava paikka on sisustettu hyvällä maulla. Teatteri- tila on avara ja hieno.

Swengi
Jos pitää karaokesta, haluaa nähdä tuttuja naamoja ja svengata, tämä on oikea paikka. Swengi on hauska ja rento.

DTM
'Don't tell mama' on värikkäästi sisustettu ja kaikille suunnattu yökerho. Siellä törmää kaiken maailman väkeen ja ei varmasti kyllästy. DTM on elämys, johon kannattaa uskaltautua kurkistamaan.

Virgin Oil
Hyviä tarjouksia ja teemailtoja. Virgin Oilista löytyy muutama kerros, joissa voi tanssia ja istua iltaa.

Millionaires Club
Tässä uudessa maan alla sijaitsevassa yökerhossa soitetaan hyvää musiikkia ja tanssilattia on sopivan kokoinen.

Aladdin
Dini on ainoa yökerho tai oikeastaan baari, jossa olen käynyt Espoossa. Dinissä näkee aina paljon tuttuja ja tunnelma on viihtyisä.


Onnellista ja riehakasta uutta vuotta 2008!


kuva:
(http://www.lu-ly.ru)

perjantai 28. joulukuuta 2007

Aladdin

Jo isoäitimme laatikoista saattaa löytyä näitä huiveja, turbaaneja. Ensimmäiseksi mieleen tulee Intia tai Arabimaat. Siellä päähineiden käyttö on erittäin yleistä, suureksi osaksi polttavan kuumuuden takia. Näin auringonpistoksen riski vähenee.. Talvella turbis voi olla myös lämmittävä ja näin syksyisenä säällä pelkkä turbaanipantakin kelpaa, sillä se suojaa hyvin korvia.

Huivin päähän kietominen ei näytä enää mummomaiselta, vaan se on trendikäs asuste. Myös 'bad hair day'- hetkinä se on oiva kätkijä. Turbaanin voi itsekin koittaa väsätä, mutta siihen tarvitaan varmastikin hieman harjoitusta. Toisaalta symmetria ei ole pääasia, vaan oikeastaan turbaani on vain ns. huivimöykky. Huivin voi kietaista päälaelle, taivuttaa pannaksi tai piilottaa sen sisään kaikki hiukset. Catwalkeilla pantoja vilahtaa monella. Kadulla se herättää katseita, mutta kukapa näihin ei olisi esim. mainoksissa törmännyt. Värejä on kaikenlaisia, mutta musta on elegantein. Pantoja on myytävänä myös paksuina villaisina tai ohuina huiveina. Kirpputoreiltakin löytää, jolloin muilla ei varmasti näy samanlaisia!

http://img168.imageshack.us
http://images.shopintuition.com
http://farm1.static.flickr.com
http://niralimagazine.com
http://teenvogue.typepad.com

tiistai 25. joulukuuta 2007

HuulipunaHuulipunaa voi käyttää missä tilanteissa tahansa. Se on hyvä katseiden kääntäjä, naisellinen ja tuo väriä meikkiin ja kokonaisuuteen. Jos huulipuna on vallitseva, ei muuhun meikkiin tarvitse niinkään satsata. Huulipunan saa pysymään näillä konsteilla: Levitä meikkivoidetta kasvojen lisäksi myös hieman huulille, lisää tarvittaessa huulipunan alusvoide, rajaa huulet huultenrajauskynällä (myös huulten keskiosasta), levitä huulipuna ja mieluiten huulipunasiveltimellä, paina ylimääräinen puna paperiin ja lisää punaa päälle tarvittaessa. Myös sormilla voi taputella huulipunaa huulille, jolloin se näyttää hieman suttuisen utuiselta, mutta luonnolliselta.

Hittisävyt huulipunissa ovat: pinkki, veren punainen, viininpunainen, lila, oranssi, nude.

Käytän itse huulipunaa melko usein. Se tuo meikille ihan uutta ilmettä ja mielestäni se toimii melkein jopa yhtenä 'asusteena' kokonaisuudessa. Markkinoilla on myytävänä sellaisia punia, jotka kestävät jopa 12h. Ne kuitenkin usein kuivattavat ja tuntuvat kireiltä huulilla. Kannattaa ostaa normaali puna ja kantaa sitä mukana matkassa. Muun muassa MAC tekee runsaspigmenttisiä punia!

Huulipuna tekee huulista myös linjakkaammat ja pulleamman näköiset. Mielestäni maailman kauneimmat huulet ovat näyttelijä Liv Tylerilla. Ne ovat kaarevat ja täyteläiset, mutta silti luonnolliset. Ylähuuli on jopa hiukan alahuulta suurempi ja se näyttää persoonalliselta.

Kaupoissa myydään myös huulirasvoja, punia ja kiiltoja, jotka turvottavat huulia. Olen itse joskus käyttänyt sellaisia tuotteita useita kuukausia putkeen ja huomanut tuloksia. Jos haluatte huultenne näyttävän runsaammilta, niin menkää esim. Stockmannille. Voide kihelmöi huulilla ja voi heti tuntea, kuinka huulet turpoavat.. Yksi kikka on myös se, että rajaa huulet vähän huulten yli ja huulten sisäosaan päin jättäen kuitenkin aivan keskimmäiset kohdat ilman rajauskynän jälkeä. Päälle laitetaan punaa, jolloin keskikohta jää hieman vaaleammaksi. Se näyttää siltä, kun huulet olisivat hiukan pulleammat. Kiilto saa huulet näyttämään myös runsaammilta. Huulten aamorinkaarta kannattaa myös korostaa vaikka valokynällä.

Toivottavasti vinkeistä oli apua. Punainen puna on myös jouluinen. Hauskaa joulua kaikille!

http://www.hipgirlie.com
http://shinymedia.headshift.com
http://nymag.com
http://data-allocine.blogomaniac.fr
http://www.elle.de
http://d.yimg.com

torstai 13. joulukuuta 2007

Gootteus

Kokeilin vähän catwalkeillakin näkyvää goottimaista pukeutumista.. Lakkasin eilen kynteni tummanliloiksi ja laitoin sormeeni super ison mustan timanttisormuksen. Puin päälleni mustan paidan ja mustat housut. Laitoin huulille mustaan taittuvaa lilaa punaa. Ostin eilen maiharit ja laitoin nekin jalkaan. Olen halunnut niitä jo pitkään. Vaihtelu virkistää todella.

Kuva ihanista kiiltonahka maihareista, joita näkyi mm. Mangon kuvastossa.

Aion vain piristää itseäni tällaisilla vaihteluilla. Pidän eri tyylien kokeiluista ja myös eri tyylejä voi sekoitella. En ole tietenkään koskaan pukeutunut ihan gootiksi, eikä tämä kokeilu nyt ollut edes oikein perus goottimaistakaan, mutta sinne päin ehkä? Musta on kuitenkin ihana väri ja sen kanssa voi sekoittaa vaikka mitä.

Goottipukeutumisessa ja -tyylissä kivaa ovat mm. romanttisuus, dramaattisuus, korsetit, paksut vyöt, korkeat korot, punainen puna ja erikoiset kampaukset. Goottimuodista voi ottaa parhaita paloja ja yhdistää omannäköisen kokonaisuuden. Kaikissa tyyleissä on omat hienot puolensa. Alhaalla kuvia kyseisestä tyylistä.

http://images.condenastinteractive.co.uk
http://www.fashion-era.com
http://www.usmccollectibles.com
http://blog.pricegrabber.com

lauantai 8. joulukuuta 2007

Love yourself

Laitoin pari viikkoa sitten kyselyn vartalomalleista. Eniten ääniä sai tiimalasivartalo. Nykyään kaikki haluavat malliksi, mutta ihannevartalo ja mallivartalo ovat kuitenkin ristiriidassa. Monet miehetkin arvostavat muotoja. Muodot kertovat naisellisuudesta ja ihmisen oma rakenne, geenit ja luiden koko muodostavat jokaisen persoonallisen kropan. Ihminen ei voi itse valita perintötekijöitään, mutta tietysti elämäntavoilla on omat vaikutuksensa jokaisen vartaloon. Jokainen voi näyttää hyvältä riippumatta koosta!

Televisio lihottaa noin viisi kiloa ja monet kuvatkin paisuttavat. Tämän takia mallit näyttävät ihan normaaleilta, vaikka todellisuudessa he ovat anorektisen laihoja. Hoikkuus on heille kuin työtä ja he menettävät työnsä elleivät näytä tarpeeksi hoikilta ja edustavilta.

Olen itse oppinut arvostamaan omaa vartaloani ja olen löytänyt oman juttuni. Vaikka olen käynyt läpi elämässäni syömishäiriöitä ja en pääse niistä koskaan kunnolla eroon, tunnen nyt, että olen sinut itseni kanssa. Sen löytämiseen tarvitaan rohkeutta ja riskien ottamista. Vain kokeilemalla voi löytää sellaiset vaatteet, jotka näyttävät hyvältä päällä. Minusta tosin ei ole niin tärkeää, tuntuvatko ne päällä hyviltä.. Toisaalta epämukavuus voi välittyä muille. (Ps. Puhuin IS:n haastattelussa siitä, että on tärkeää, että on sinut vaatteitensa kanssa. En puhunut siitä, että on tärkeää, että vaatteet tuntuvat hyvältä päällä. Eri asia.)

On erilaisia tapoja pukeutua. Olin itse poikamainen koko ylä-asteen. Siitä kuva. Olen oikeanpuolimmainen. Keskellä ystäväni Emilia ja vasemmalla yksi Yael. :)

Ostin aikoinaan vaatteita poikien osastoilta ja lainasin isän ja veljieni kuteita. Kun menin lukioon, päätin, että aion naisellistua. Samalla kun etsiskelin omaa naisellista puoltani, kokeilin erilaisia tyylejä. Vaihtelen niitä yhä, sillä vaihtelu virkistää. Ei tarvitse aina näyttää samalta.

Vaikka kaikilla on oikeus pukeutua miten haluaa ja millaisiin vaatteisiin tahansa, voi kuitenkin miettiä mitä omilla vaatteillaan muille viestittää. On kuitenkin tärkeää että on itse onnellinen, eikä muiden negatiivisista kommenteista kannata välittää. Minua kiusattiin paljonkin erilaisuudestani, mutta silti olin aina omistautunut omalle tyylilleni.

Kannattaa pukeutua oman vartalonsa mukaan, mutta riskejäkin kannattaa ottaa. Jos on vaikka pyöreä, niin löysät vaatteet peittävät alleen kaiken. Kireät vaatteet taas tuovat kaiken esille ja korostavatkin. Jos on lyhyt, niin kannattaa valita pitkiä paitoja, vaikka pystyraitoja ja korkeita korkoja. Hyviä puolia kannattaa korostaa ja taas huonompia piilottaa.

Haluan vielä lopuksi nostaa esille sen, miten tärkeää on välittää itsestä ja tulla oman ulkonäkönsä kanssa toimeen. Esimerkiksi nuoret arvostavat heitä, koska nuoriso on itse etsiskelyvaiheessa ja herkkiä oman itsensä kanssa. Persoona huokuu vaatteiden kautta. Omat lempivärit, kuosit ja asusteet kannattaa pukea päälle, koska ne viestittävät kantajastaan muille. Onnellisuus lähtee tyytyväisyydestä ja onnellisuus on elämämme päämäärä.

I L M

lauantai 1. joulukuuta 2007

Takit


Pakkanen kiristyy ja runsas talvitakki on muodikas lämmike. Itse pidän paljon trensseistä ja villakangastakeista. Myös jotkut kivat tikatut untuvatakit toimivat, kuin myös nahka- ja turkistakit. Pidän myös isoista kaulaliinoista. Pituus ja hapsut ovat plussaa. Pipoissa lemppareitani ovat paksut kudotut, baskeri tai turbis. Nahkahanskat! Pitkä takki on aina parempi kun lyhyt, koska se lämmittää enemmän. Se on myös hyvä istuessa esim. kylmällä penkillä (naisilla varsinkin). Turkit ovat todella lämpimiä ja ihanan naisellisia. Ei tarvitse ostaa aitoa turkkia, jos pelkää kantaa eläimiä päällään. Turkit toimivat hyvin juhliin mentäessä.

Jos ei löydy varaa uuteen takkiin, kannattaa aina penkoa vaikka mamman vaatekaappia. Sieltä voi löytyä lämmin iso talvitakki, josta voi vaikka kiristää helmasta, jolloin takista saa pussimaisen. Takkiin saa myös muotoa lisäämällä siihen paksun vyön. Tämän trendikkään takin kaveriksi kannattaa myös pukea lisäksi iso kaulaliina ja wola! Ylhäällä viimeisenä esimerkki isosta vanhasta takista.

Lisäsin vielä kuvia omista talvitakeistani.http://shinymedia.headshift.com
http://plaza.fi
http://img.alibaba.com
http://www.nanamica.com