lauantai 29. maaliskuuta 2008

Räpsyttimet

perus silmämeikkini

En käytä tekoripsiä, sillä ne ovat suht luonnottomat. Joillekin ne sopivat, mutta useimmiten ne dominoivat liikaa meikissä. Lisään joskus muutaman ripsitupsun ripsien ulkonurkkiin, jolloin katseesta saa sopivan kissamaisen. Pidän enemmän erotelluista kun tuuheista ripsistä.

Samanlaiset ripset kuin kuvassa?

-Osta ripsien ''hoitoaine'' ja käytä sitä säännöllisesti levittämällä sitä ennen nukkumaanmenoa tai ripsivärin alle. Esim. Talikan Lipocils.

- Älä taivuta ripsiäsi, elleivät ne ole melkein piikkisuorat. Taivuttaminen katkaisee nimittäin ripsesi pitemmän päälle. Jos on kuitenkin pakko, niin taivuta aina ENNEN ripsivärin laittoa.

- Lempiripsivärini tällä hetkellä on ehdottomasti Maybellinen Define-A-Lash, joka erottelee ja pidentää täydellisesti! Tätä muoviharjaista vihreää putkiloa suosittelen!

- Kannattaa levittää ripsiväri kerralla, eikä odottaa kuivumista ja levittää toiste. Toinen kerros nimittäin sotkee kaiken kuitenkin.

- Levitin ripsiväriä vain yläripsiin, sillä se saa yläripset näyttämään maksimaalisen pitkiltä ja tuo muutosta katseeseen.

maanantai 24. maaliskuuta 2008

Ruka

video

Liitin yhden videon mukaan, jossa näkyy vähän Rukan rinteitä.


Muutama kuva lasketteluvarusteissa ja hiihtoreissulta. Oli hauskaa! Olen kova hiihtämään ja pidän siitä. Laskettelu on myös ihan kivaa. Kerran vuodessa riittää..

Rukan ohjelma 14.-23.3.

Perjantaina saavuimme Rovaniemelle ja nukuimme siellä yhden yön.
Lauantaina ajoimme Rukalle ja saavuimme mökille: laukkujen purku ja kotiutuminen.
Sunnuntaina hiihdin 12km.
Maanantaina laskettelin.
Tiistaina hiihdin 22km.
Keskiviikkona laskettelin.
Torstaina hiihdin 12km.
Perjantaina hiihdin 23km.
Lauantaina pakkaaminen ja ajo Rovaniemelle Kuusamon kautta.
Yövyimme Rovaniemellä yhden yön ja saavuimme Helsinkiin sunnuntaina.

Kuntoa siis kohotti, mutta pääsiäisherkkujakin tuli nautittua. Ja hiihtoreissujen välissä pysähdyttiin joskus muurinpohjaletuille ja/tai munkeille - nam.

Hei taas!


Alan taas bloggaamaan tästä päivästä lähtien. Yritän kirjoitella mahdollisimman usein nyt kun aikaa riittää. Vielä on muutama projekti kesken ja keikkojakin löytyy, mutta aina on aikaa postauksille;D Voisin kirjoitella vaikka parin päivän välein ja aiheet ovat vähän sitä sun tätä. Kaikki aihe-ehdotukset ovat tervetulleita ja otan mielelläni muutakin palautetta vastaan. Kirjoitan vielä tänään illempana postauksen Ruka-reissustani.

Pidetään yhtä! T. Sharoninne

Ps. Kuva viime vuodelta. Kesää odotellen..