torstai 24. huhtikuuta 2008

Ilmoittaudu mukaan!

Vielä ehdit Suomen ensimmäiselle festariristeilylle! Silja Eurooppa lähtee Turusta 4.5 ja palaa Turkuun 5.5. Varaa lippusi Matkavekalta. K18.

- 8 Playboytyttöä mukaan!
- Alkoholimyynti 04.30 asti!
- Hunksit mukaan bilettämään!
- Viralliset vapun jatkobileet!
- 20 huippuartistia!
- Bileet jotka kestävät koko yön!
- KUULUISA-lehden lanseeraus!

Nähdään risteilyllä! ;)


maanantai 21. huhtikuuta 2008

Nyt kuntoillaan!

Kuntoilu alkaa reippaalla tahdilla tällä viikolla. Olin eilen eli sunnuntaina body pumpissa ja se oli melko raskas treeni. Aion kokeilla Esportissa erilaisia tunteja ja valita niistä mieluisimmat. Vaihtoehtoja on monia. Omistan siis Esport Fitness kortin ja kortti toimii sekä Espoossa että Helsingissä. (Kortti maksaa opiskelijalta 55€/kk ja maksu lähtee suoraveloituksena.) Espoon tilat ovat mielestäni paremmat, sillä sieltä löytyy mm. sulkapallo-, squash- ja tenniskentät sekä Trimmi-Circuit ja juoksurata (400m). Trimmissä voi kuntoilla erilaisissa laitteissa pienen hetken ajan, kunnes vaihdetaan taas laitetta. Hyvän musiikin tahdissa jaksaa kuntoilla, ja tuntivaihtoehdoista löytyy myös tanssillisia tunteja. Esport Easy on hyvä tunti, koska siellä käydään läpi tehokkaita aerobic-liikesarjoja ja lihaskunto-osuus. Lopuksi tietysti venyttelyt.

Aion käydä salilla muutaman kerran viikossa. Menen yleensä autolla ja käyn suihkussa/saunassa paikan päällä. Juon paljon vettä ja käyn myös kävelemässä ja haukkaamassa raikasta ilmaa. Paino putoaa, jos putoaa..

Nyt kun koulun viimeisetkin tehtävät palautetaan tämän viikon lopussa ja alkaa tulosten jännittäminen, niin pitäisi alkaa miettiä jatko-opiskeluja tai töiden hankkimista. Haluaisin jokapäiväisen työn, jossa voisin myös hyödyntää taitojani. Olen lähettänyt hakemuksia joihinkin paikkoihin (mm. vaatekauppoihin) ja odotan kuumeisesti työtarjouksia. Ehkä sieltä joku nappaa!Kuva on muutamia viikkoja vanha, mutta siinä näkee erään asukokonaisuuteni. Harmaa hihaton paita on H&M:n miesten osastolta. Paidan alla on Hennesistä ostettu musta ''pala'' rintaliivien päällä. Laukku on Mangosta. Kädessäni on kultainen kello, jaloissani raitasukkikset ja mustat kiilakorkoavokkaat.

torstai 17. huhtikuuta 2008

Esittelyssä päivittäinen meikkipussini
Yves Saint Laurent: Touche Eclat Radiant Touch

- Paras ja luotettavin valokynä
- Kätevä pakkaus
- Hinta takaa laadun tässä tuotteessa


Gemey: Non Stop

- Peittää kaikki ihon virheet
- Klassikkotuote
- RiittoisaMaybelline: Line Definer

- Saa minkälaisen jäljen tahansa
- Piirretty raja ei leviä
- Voidaan käyttää joko eyelinerina tai kajalina
IsaDora: Velvet Touch Compact Powder

- Käytän vain Transparent-sävyä eli väritöntä
- Peittää kiillon, mutta ei tee luonnotonta maskia
- Sopii jokaiselle ihosävylle


Bourjois: Retouche Express

- Kätevä hätäapu meikin korjamiseen
- Pieni ja kevyt tuote
- Sisältää öljyä, joka liottaa yli menneen meikin poisLumene: Eyebrow Control

- Antaa sopivasti väriä
- Muotoilee kulmia
- Luonnollinen lopputulosMaybelline: Define-A-Lash

- Ei paakkuja
- Harjalla voi helposti muotoilla ripsiä
- Ripsistä tulee pitkät
Lumene: Beauty Base Cover Palette

- Kolme käyttökelpoista sävyä
- Sekoittamalla löytyy kaikille ihosävyille sopiva
- Peittää hyvinLoreal: True Match Mierals

- Kevyt puuteroitu lopputulos
- Huomaamaton meikkipohja
- Tasainen tulosMaybelline: Dream Mousse Blush

- Levittyy tasaisesti
- Luonnollinen lopputulos
- Sopii myös luomiväriksi


Make Up Store: High Tech Lighter

- Antaa hohtoa kasvoille
- Sopii aurinkomeikiksi
- Toimii sekä luomivärinä, poskipunana, huulikiiltona ja korostajana

Loreal: Glam Bronze

- kaksi eri sävyä
- toisella värillä saa ihoon kuultoa ja toisella varjostuksia
- sopii myös pelkästään meikkipohjaksi

perjantai 4. huhtikuuta 2008

Teekuppi ja nenäliinoja

Kuuntelen Amy Winehousea ja katson ulos pimeästä huoneestani. Siellä paistaa aurinko ja ilma on ihanan keväinen! Kesä on siis jo ovella. Kohta voi heittää pipot ja kaulahuivit syrjään ja siirtyä myös henkisesti kesäaikaan, vaikka käytänkin kesä- ja talvivaatteita sekaisin minä vuodenaikana tahansa.. Olen itse kipeänä, joten en ole lähtenyt asunnostani pariin päivään. Olen harvoin kipeänä, ehkä kerran vuodessa. Juhlimiset tältä viikolta voi siis unohtaa.

Flunssakohtaukseni eivät kuitenkaan kestä montaa päivää, sillä olen oppinut hoitamaan sen kunnolla ja kerralla pois. En poistu asunnostani, yritän rentoutua, juon kaksi kertaa enemmän ja yritän kieltäytyä kaikista menoista. En hoida terveyttäni lääkkeillä. Laulajan instrumentti on kurkku eli ääni, joten sitä tulisi suojella. Liikunkin aina kaulahuiviin kiedottuna ja ennen keikkaa tulisi välttää huutamista. Tupakoiminen on huono homma.

Nyt kun olen kerrankin sidottuna kotiini, voin hyödyntää aikaani täällä. Vaatekaapin voi purkaa ja laittaa pusseihin sellaiset vaattet ja tavarat, jotka myöhemmin myy kirpputorilla. Huoneen voi imuroida ja tehdä suursiivouksen. Voi kuunnella vanhoja levyjä ja muistella menneitä. Musiikki nimittäin tuo eniten muistoja mieleen. Olen myös lukenut paljon eri kirjoja ja tutkiskellut mamman kirjahyllyä. Olen oppinut paljon uusia asioita. Kipeänä olemisesta on siis myös jonkun verran hyötyä. :) Nimimerkillä 'tyttö, joka yrittää aina löytää kaikesta positiivisia puolia'.Kuvassa päälläni on iso villapaita ja tiikerisukkahousut. Kädessä kaksi kelloa. Pidän sylissäni parhaan ystäväni pikkuveljea. Eikö olekin söpö!

keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Kosmetiikkaa ym..

Omissa 'Suosikkisivuissani' on Glossy-sivusto. Siellä voi käydä lukemassa käyttäjien arvioita eri tuotteista. Rekisteröityessä voi itse arvioida esimerkiksi hajuvesiä, meikkejä, ihonhoitotuotteita, vartalonhoitotuotteita ja aurinkotuotteita. Aktiivisena käyttäjänä voi saada tuotteita myös kotiin testattavaksi. Minulle postitettiin Lumenen meikkejä ja kävin sen jälkeen arvioimassa ne Glossy:ssa. Omiin tietoihin voi lisätä myös suosikkituotteensa. Minulla on näkyvillä lähes kokonaan meikkipussini sisältö ja muita parhaaksi katsomiani tuotteita. Aion päivitellä valikoimaa ja sieltä voi käydä aina katsomassa mitä suosittelen. Tässä osoite.


Kuvassa pitkä musta trenssi, legginsit, nilkkurit ja pallolaukku. Kaulahuivi on tärkeä! Ilme on melko haussu :)

Ps. Onko teillä kokemuksia Glossysta?