keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Teini-Sharon


Tarkastelin yksi päivä vanhoja kuviani ja pyysin entistä luokkatoveriani ala- ja yläasteelta lähettämään peruskoulu ajoilta otettuja kuvia. Muistan sen, että nauratin aina luokkatovereitani ja villitsin luokassa. Jouduin usein puhutteluun tai jälki-istuntoon, eivätkä opettajatkaan olleet minusta innoissaan. Minua ei pahemmin kiinnostanut istua luokassa ja siksi koulumenestyskään ei ollut kuin seiskan luokkaa..

Pukeutumiseni oli ala-asteella värikäs ja outo. Saatoin ydistellä ihan kummallisia asioita ja yritin pitää koko ajan uusia vaatteita. Leikkasin hiukseni polkaksi. Yläasteelle päästyäni tyylini muuttui poikamaiseksi. Käytin veljeni t-paitoja, lippiksiä ja pipoja ja ostelin farkkuja miesten osastoilta. Lopuksi tyylini alkoi muuttua hieman rennommaksi hopparityyliksi ja ostelin huppareita, löysiä housuja ja itse leikeltyjä paitoja. Meikkasin melko paljon. Piirsin kulmakarvani tummalla kynällä ja käytin paljon meikkivoidetta (akneni takia). Hiukseni olivat todella pitkät ja tummat ja minulla oli otsatukka.

Tässä muutamia kuvia entisestä koulustani. Melkein jokaisessa kuvassa on myös ystäväni Emppu, sillä hän oli vierelläni koko peruskoulun ajan. Olimme aina kahdestaan, sillä en viihtynyt kaikkien luokkatovereitteni kanssa. Joidenkin kuvien alla on kuvatekstit.Koulun Israel-matkalta 2005.


Karaokeilta tyttöjen kanssa.


Luokan kanssa saarella.


tiistai 27. toukokuuta 2008

Laa

video

Tässä hieman vanha pätkä laulustani. Haha, hassu kuva! Minulla oli paljon parempiakin laulupätkiä arkistoissa, mutta en ole saanut ladattua niitä suurten kokojen takia. Ehkä nauhoitan tulevaisuudessa muutaman lisää ja laitan ne sitten tänne. Klippi on sitten melko kovalla.

Kuvassa nahkatakki, leikelty paita, mekko, laukku kirpparilta, sormukset Glitteristä ja kengät Dinskosta.

maanantai 26. toukokuuta 2008

PopFashion 2008

Olin viime vuonna PopFashion tilaisuudessa, joka järjestettiin Vanhalla. Tänä vuonna se pidettiin Apollo Live Clubissa pe 23.5.2008 ja esiintyjiä oli paljon enemmän. Esiintymässä oli mm. Redrama, Paleface, Nika ja Ninja. Lavalla nähtiin myös hieno muotinäytös. Apollossa oli paljon ihmisiä ja tuttuja tuli vastaan monia. Ennen kyseinen tilaisuus järjestettiin vain kerran vuodessa, mutta nyt se järjestetään ainakin kolme kertaa vuodessa. Alhaalla muutama kuva.

Näyttää muuten tosi tyhjältä, mutta otettiin kuva ennen näytöstä ja ihmiset menivät pois alta.:) Toinen kuva on vip-tiloista ja siellä ei ollut tuolloin kuin muutama hassu. Päälläni kultaisen ketjun koristama pinkki mekko, pieni laukku ja mustat avokkaat. Kädessä kultainen rannekoru. Alhaalla kuvia muotinäytöksestä.Päädyin jatkoille Luxiin, jossa oli itse asiassa vielä hauskempaa. Odotan innolla yo-juhlia!

Ps. Jos haluat muuten hienoja yo-kuvia itsestäsi valokuvaajan ottamana, niin otathan minuun yhteyttä s-postitse: sharon_sani@hotmail.com. Tässä vielä osoite Next Seasonille.

tiistai 20. toukokuuta 2008

Read me

Olen lehtien ystävä. En usein lue kirjoja, sillä verrattuna lehtiin niissä ei mm. ole kauniita kuvia, eikä tarpeeksi erilaisia aiheita mietittäväksi. Luen joitain dokkareita tai faktapohjaisia kirjoja. Pidän myös näytelmäkirjallisuudesta. Minulla menee yleensä lukemiseen monia kuukausia ja kyllästyn helposti samaan kirjaan. Kirja saa tosin minut nukahtamaan. Minulla ei ole aikaa lukea päivällä, joten lukeminen jää yleensä iltaan tai matkalukemiseksi. Ehkä opin vielä joskus lukemaan kirjoja aktiivisesti..

Runsas lehti on kuitenkin ihana lisä pöydällä ja se odottaa lukemaan ennen nukkumaan menoa. Rakastan värikkäitä ja hullunkurisia kuvia, ja ne saavatkin minut iloisemmalle päälle. Hieno kansi houkuttelee lukemaan ja ostamaan lehden. Kiinnitän päällimäisenä huomiota lehden ulkoasuun, mutta selailen jo kaupassa nopeasti lehden sisälllön ennen ostamista. Katson, ovatko kuvakollaasit tarpeeksi mielenkiintoisia ja erikoisia, ja yritän myös bongailla hauskoja kolumneja. Ulkomaalaisista lehdistä voi myös oppia kieltä, vaikka sorrunkin usein selailemaan pelkät kuvat.

Suomalaisessa lehdessä täytyy olla paljon vinkkejä, muotia, meikkejä, tarinoita ja vähän niistä julkkiksistakin. Kauneus ja Terveys on hyvä esimerkki lehdestä, josta löytyy näitä kaikkia. Muoti on jätetty vähemmälle, sillä lehden lukijakunta koostuu enimmäkseen hieman vanhemmasta väestä. Olivia on nuorille naisille sunnattu lehti, jossa on muotia riittävästi. Se sisältää erilaisia osioita esim. matkailusta. Trendi kuuluu lempilehtiini ja on ainoa lehti, jota tilaan (toukokuun lehdessä oli esittelyssä bongaamani malli Silvia). Listaani kuuluu myös englanninkielinen Finnfashion magazine, jonka ensimmäiseen lehteen olen itse asiassa meikannut kokonaisen kuvasarjan. Ulkomaisista lehdistä parhaimmat ovat Vogue, Elle ja Harper's Bazaar. Alla lehdet paremmuusjärjestyksessä.

Mitä lehtiä sinulta löytyy yöpöydältäsi?

Kuvassa vihreä paita, jonka päällä musta villatakki. Jalassa mustat housut ja gladiaattorikengät. Kynsien ja varpaiden lakkaaminen on ''must''.

Ps. Rakastan tuota Voguen kantta!!

perjantai 16. toukokuuta 2008

JEEE

Ihanat lukijat, miehet ja naiset:

PÄÄSIN YLIOPPILAAKSI!

Olen niin onnellinen tästä. Kävin tänään koululla palauttamassa viimeisen koulutyöni ja sain tietää, että saammekin jo tänään tietää tuloksia, vaikka aluksi sanottiinkin, että vasta tiistaina. Minua jännitti kovasti, mutta nyt olen todella helpottunut ja iloinen! Tänään aion mennä muutamalle kaverille käymään ja katsoa luultavasti myös jääkiekkoa. Äiti sanoi, että voisin lainata hänen autoaan, mutta tänään ei shampanjaa säästellä! ;D

Aion kirjoittaa postauksen yo-juhlistani kesäkuun alussa. Saan lahjaksi järjestelmäkameran ja aionkin ottaa sillä kuvia juhlastani ja laittaa tänne. Paljon onnea kaikille muillekin lakin saaneille!

Nähdään Helsingin yössä!

Asunani mustat sukkahousut, mustat korot, hopeinen paita, takki ja Moschinon sydänlaukku.

Ps. Muistakaahan äänestää blogiani täällä: Trendin kilpailu

torstai 15. toukokuuta 2008

Bloggerit

Kun aloin tekemään omaa blogia, niin en edes pahemmin vilkaissut muiden kirjoituksia. Nyt olen kuitenkin alkanut seurata muidenkin tuotoksia, mutta aion silti pitää oman linjani. Olen katsonut läpi paljon erilaisia blogeja, mutta en ole pitänyt heidän tyyleistään. Monet ovat vain yhdistelleet sitä sun tätä ja heidän oma pukeutumislinjansa ei ole erottunut.

Nämä suomalaiset blogit olen havainnut mielenkiintoisiksi:
Bien dans sa peau
Dirty pretty things
Luxuriousus
Kaunein
Paras aika vuodesta

Tässä myös yksi miehen pitämä muotiblogi:
Silver

Lisäksi on muutama saitti, joissa on hauskaa katumuotia:
Face hunter
The Sartorialist
Stylesightings

Löytyisikö teiltä vielä lisäystä tähän listaan?


Kuvassa musta paita ja nahkatakki. Jaloissa kukonaskel- kuvioiset legginsit ja Converset. Aurinkolasit H&M:n miestenosastolta.

sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Mamma mia!

Muistithan äitienpäivän? Meillä perinteisesti laulettiin, tuotiin kakkua ja lahjoja. Ostin itsekin lahjan mammalle, tunikan. En yleensä osta lahjoja tai tuliaisia, sillä ne tuottavat minulle suurta stressiä ja tuskaa. Omatekemä lahja on mielestäni paljon tunnearvokkaampi. Kirjoitan itse monesti runoja lahjaksi. Vanhemmilleni olen kirjoittanut jo monta vuotta. Voi kuullostaa itsekkäältä etten ostele lahjoja, mutta en halua niitä paljon itsekään. Kiellän aina ystäviänikin ostamasta minulle erityistä lahjaa. Rahankulutus lahjoihin on nykyään ihan naurettavaa. Lahjoissa on nimittäin ideana se, että osaa yllättää ihmisen sillä, että ostaa lahjan joka sopii tämän henkilön omaan persoonaan ja tarpeisiin. Sillä voi näyttää sen, miten hyvin tuntee tämän ihmisen. Yllättämiseen ei tarvitse kuluttaa kymmeniä tai satoja euroja. Yksi lahja riittää tai vaikka omatekemä kortti. Yo-lahjaksi toivon tietenkin rahaa. Haluaisin nimittäin säästää tulevaisuutta varten. Edelliset säästöt menivät autokouluun.

Toivon todella että pääsisin ylioppilaaksi. Se ei ole varmaa, sillä en ole kovin hyvä koulussa. Taideaineiden keskiarvo on 9 luokkaa, mutta lukuaineiden 6,9.

Kirjoitin:

Syksyllä 07:
psykologian

Keväällä 08:
matematiikan
äidinkielen
englannin

Lisäksi suoritin kuvaamataidon- ja musiikin diplomit.

Enää alle 10 päivää tuloksiin! Niitä odotellessa..


Kuvassa valkoiset 'päästä suipot' tennarit, valkoinen hihaton, farkkulegginsit, ja Lacosten vyölaukku.

keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Aurinkoinen kesämeikki

Kun kesä tulee, niin meikki kevenee. Joskus voi antaa ihon hengittää ja olla ilman meikkiä, mutta jos ahdistaa, niin ainahan voi piiloutua aurinkolasien taakse.

Tässä vinkkejä kesämeikin tekoon:

- Muista kosteuttaa iho päivävoiteella ja/tai ihon heleyttäjällä (Lumene). Voiteessa kannattaa olla pieni suojakerroin.

- Meikkivoidetta ei tarvita, vaan pohjaksi käy hyvin pelkkä aurinkopuuteri tai meikkipuuteri. Jos iho kuitenkin kaipaa meikkiä, niin kannattaa ostaa luonnollisen jäljen jättävää mineraalimeikkiä.

- Kulmat ja ripset kannattaa kestovärjätä. Kulmakarvat voi muotoilla haluamaansa muotoon värillisellä tai värittömällä kulmakarvageelillä.

- Muista rannalla vedenkestävä ripsiväri!

- Poskiin ei tarvitse laittaa paljon poskipunaa, sillä posket punoittavat luonnostaan kesällä auringon paistessa. Sama koskee illanvietoissa, sillä alkoholi saa naaman helposti punoittamaan..

- Kulmaluuta ja poskipäitä voi korostaa kullanhohtoisella korostuspaletilla. Se saa kasvot näyttämään hohdokkailta ja korostaa rusketuksen hehkua. (Make Up Store)

- Jos iho kiiltää, niin sitä ei kannata alkaa korjailla puuterilla, joka vain lisää pakkelia naamaan. Kiillon voi ottaa pois puuteripaperilla, joita voi helposti kantaa mukana.

- Kesämeikin ykkösasia on luonnollisuus. Meikin tarkoitus on näyttää mahdollisimman raikkaalta ja luonnolliselta. Aurinko ja kirkas luonnonvalo tuovat kaikki ihon virheet ja liika meikin esille. Meikki kannattaakin tehdä luonnonvalossa vaikka ikkunan lähettyvillä.

Alhaalla kesäinen kuva kotipihaltani. Kirsikkapuu kukkii vain viikon ajan joka vuosi ja yritänkin ottaa sen upeudesta kaiken irti.
Kuvassa musta pussimekko Israelista ja lyhyt jakku Zarasta.