sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Camp

Saavuin juuri Nurmekseen ja olen nyt täällä Hyvärilän matkailukeskuksessa.

Juna Helsingistä lähti seitsemältä ja olin Joensuussa kahdeltatoista. Joensuusta hyppäsin toiseen junaan ja olin Nurmeksessa perillä kahden maissa. Heitin matkalaukkuni huoneeseen ja tulin tänne päivittelemään. Runsas seisovapöytä odotti päämajassa ja ruokailut ovat kolme kertaa päivässä. Rantasaunat, internet ja ihanat lenkkeilymaastot ovat kaikkien käytössä. Täällä voi myös harrastaa erilaisia urheilulajeja ja käydä vaikka porealtaassa rentoutumassa. Törmäsin jo muutamaan mukavaan helsinkiläiseen, mutta kaikkia leiriläisiä en ole vielä tavannut.

On ihanaa olla hetken pelkästään luonnon keskellä ja rauhassa muulta maailmalta. Tällainen vaihtelu virkistää taatusti! Ei tuttuja, stressiä, eikä huolta huomisesta.

Tämä on siis viikon kestävä elokuvaleiri, jossa tutustutaan elokuvan tekemiseen alusta loppuun. Teemme lopuksi projektina lyhytelokuvan, joka toteutetaan täysin leiriläisten ja leirin ohjaajien kesken. Täällä on vetäjinä muutama näyttelijä ja tuottaja. Saan varmasti tästä leiristä paljon kokemuksia ja eväitä tulevaisuutta varten.

Nyt lähden tutustumaan ympäristöön ja nauttimaan ihanasta talvisäästä! Suomen luonto on kyllä jotain aivan käsittämätöntä. Kamera mukaan ja reippailemaan!

Ps. Tulevista postauksista en nyt osaa sanoa mitään. Viikon tauko saattaa kyllä tehdä ihan hyvää. Tähän koneeseen kun ei voi lisätä kuvia, niin tuntuisi ehkä hieman oudolta kirjoittaa pelkästään kuvattomia postauksia. :) Mutta sunnuntaina 5.4. takaisin kotiin.

lauantai 28. maaliskuuta 2009

Butterfly

Taas näitä ''bilepostauksia''. :D Mutta siis viikonloppu tuli niin nopeasti taas eteen, että päivitellään nyt sitten tapahtumia perjantailta. Kirjoitan viikonlopuistani, joihin nyt sattuu kuulumaan useasti juhlimista, jonka takia näitä ns. bilepostauksia syntyy.

Tällä kertaa läksimme Jutan kanssa entisen Baarikärpäsen ja nykyisen Butterly:n avajaisiin. Tila oli täynnä perhosasusteisiin sonnistautuneita tyylikkäitä ihmisiä, seinät oli tapetoitu hippimäisesti ja värikkäästi ja paikalla soitettiin vanhoja hittejä. Butterly tuo taas jotain aivan uutta Helsingin yöhön, nimittäin paikasta tehtiin 70-luvun mukainen trendipaikka nuoremmalle väelle. Kannattaa suunnata siis sinne!


Meikkasin itselleni perhosmaiset ja suuret silmät lisäämällä alaripsiin tekoripset. Ostin ripset Make Up Storelta.


Näin tein silmämeikin:

- Lisäsin valkoista luomiväriä koko liikkuvalle luomelle (Make Up Store, Microshadow, White)
- Kulmaluulle lisäsin hiukan kimaltelevaa valkoista luomiväriä (Chanel, Lumiére C'Artifices)
- Rajasin silmät ylhäältä ja alhaalta mustalla kajalilla (Maybelline, Expression Kajal, 33 black) ja jatkoin rajausta sentin verran korvaan päin
- Rajasin silmät vielä hopealla kajalilla mustan rajauksen vierestä ja lisäsin sävyä vielä sisäluomelle (Zara eyeliner, Plata 808)
- Lisäsin mustaa ripsiväriä yläripsiin ja kiinnitin lopuksi alaripsille tarkoitetut tekoripset paikoilleenPäälläni oli valkoinen mekko hopeilla koristeilla (GT). Laukkukin on Gina Tricot:ista. Valkoinen kello on DKNY.

Olin tänään töissä viimeistä päivää Stockmannin Argoshallissa esittelemässä kahvinkeittimiä ja maistattamassa espressoa. Päivän kruunasi aivan ihastuttava vieras, nimittäin kymmen viikkoinen chihu-pentu. Ihana!!


Huomenna teen vielä lyhyehkön postauksen ennen matkaa. Olen lähdössä huomenna Itä-Suomeen elokuvaleirille ja palaan takaisin vasta ensi sunnuntaina viikon päästä. En varmaankaan kerkiä bloggaamaan matkan aikana, mutta otan järkkärin mukaan, joten viikon tauon jälkeen palaan taas päivittelemään kuvien kera. On mukavaa päästä hiukan irroittautumaan arjesta.

Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!

keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Törsäilyä

Tänään oli kaupunkireissu kaverin kanssa. Kiertelin lähinnä ikkunaostoksilla, mutta sorruin silti ostamaan muutaman asian. Vähän harmittaa, että sitä taas kulutettiin muutamia kymppejä, mutta olinpa kuitenkin pitänyt shoppailulomaa melkein kuukauden (juhlamekkoja ei lasketa :D)..

Kävimme ensin Forumin Habibi -nimisessä paikassa syömässä, josta on tullut minulle vakiopaikka. Voitte varmaan arvata mitä yleensä tilaan..Sitten kiertelimme kaupoilla ja kokeilin esim. H&M ihania ale-takkeja (20€), mutta etsin silti sitä edullista mustaa perus trenssiä. Sanokaa, jos jossain olisi sellaisia, puolipitkiä mieluiten!

Päälläni oli nahkatakki (Espanja), mustat housut, nyörisaappaat (Kollflex), hapsulaukku (Aleksi 13), kello (Aleksi 13), sormus (Espanja). Hiukset kiepautin nutturalle.


Ps. Olen ihastunut.

sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Tiikeri

Vuonna 2000 Helsingin Yrjönkadulle rakennettiin Tiger -niminen yökerho, josta tuli todella tunnettu ja väkirikas paikka. Kamppikeskuksen yläkerrassa sijaitseva Lux suljettiin ja remontoitiin muutama viikko sitten ja tilalle avattiin viime perjantaina The Tiger. ''Vuonna 2000 se valloitti Helsingin yöelämän. Nyt se on palannut saalinhimoisempana kuin koskaan.'' Yökerhoja uusitaan kuulemma noin kolmen vuoden välein, että ihmisten kiinnostus pysyisi yllä ja että paikalle saataisiin aina myös uusia asiakkaita.

Pistäydyin itse avajaisissa ja panin merkille tanssilattioiden laajentumisen ja uuden sisustuksen. Ilta meni mukavasti ja tarjoilustakin tuli nautittua..:> Vanha kantapaikka sai hienon uuden ilmeen!
Käytin tätä Zarasta ostettua mekkoa viimeksi Kaivohuoneella toissakesänä. Siitä kuva alhaalla.

Hiukseni ovat kasvaneet älyttömästi tuosta ajasta. Israelissa laihdutetut kilot ovat myös tulleet takaisin, mutta ainakin päämäärä löytyy - kesäkuntoon 2009!

Löytyykö teiltä tavoitteita kesälle?

Ps. Kiitos aivan älyttömästi ihanista ja piristävistä kommenteistanne viime postaukseen! Minulla on kyllä onneksi myös ihastuttavia lukijoita, jonka takia pidän tätä blogiani pystyssä! Kiitos myös niille söpöille, jotka ovat tulleet juttelemaan lähes päivittäin kaupungilla tai muualla. Olette kuin aurinko päivissäni<3

perjantai 20. maaliskuuta 2009

Pinnallisuus puntariin

Pakko sanoa, että tästä ei välttämättä tule kovin sisällöllistä postausta, mutta yritän nyt kirjoittaa asioita, joita päässäni liikkuu. En ole saanut aikaiseksi ottaa edes kuvia, koska olen ollut niin paljon töissä. Olen tehnyt enimmäkseen töitä Stockalla ja puurtanut kuin hullu dollarit silmissä. Haluaisin nimittäin jonkin verran pesämunaa tulevaisuutta varten, mutta kaikki säästöt tuppaavat aina katoamaan mm. hiuksiin, kynsiin, vaatteisiin, meikkeihin, ihonhoitoon ja muuhun pinnalliseen. Olen siis päättänyt antaa irtohiuksien tippua pois, leikata kuihtuneet latvat, kasvattaa omia kynsiä ja käyttää niitä vaatteita mitä löytyy jo omasta takaa.

Elämässä on kohdattava vastoinkäymisiä ja kokeiltava rajojaan, että kykenee lopulta löytämään oikean itsensä. Itseään on ihana hemmotella, mutta luonnollisuus on silti mielestäni kaunein asia. Se, että uskaltaa olla oma itsensä ja olla välittämättä muiden mielipiteistä. Olen itse kulkenut aina omaa tietäni ja kompastunut monta kertaa matkan aikana. Olen kuitenkin oppinut tutustumaan itseeni ja löytänyt itsestäni ainutlaatuisia asioita, joita meissä kaikissa on enemmän tai vähemmän.

Omia vaihtelevia mielipiteitään tyrkyttävät anonyymit saavat mielestäni kommentoida, koska heillä on siihen oikeus, niin kuin muillakin lukijoilla esim. bloggaajilla. Kommenttien sisällöt eivät kuitenkaan vaikuta omaan olemukseeni, koska olen harpannut sen vaiheen yli jo aikoja sitten. Se, mitä minulle on nuorempana sanottu, on kasvattanut minusta sellaisen ihmisen jollainen olen tänä päivänä. Nyt ymmärrän ala- ja yläaste kiusaamisen vaikutukset, nimittäin ne ovat tehneet minusta vahvemman ihmisen.

Halusin tällä pienellä tekstinpätkällä vain tuoda esille oman itsensä kunnioittamisen tärkeyden ja sen kuinka paljon menneisyys näkyy meissä ihmisissä. En tiedä millainen historia ilkeillä anonyymeillä on, mutta toivon heillekin paljon hyvää elämässä ja myös sitä, että he oppisivat virheistään ja tekemisistään. Tässä maailmassa ei nimittäin vain pärjää sivustaseuraajana ja arvostelijana, vaan on myös itse tehtävä asioita saavuttaakseen jotain. Minä elän hyvää ja onnellista elämää ja koitan nauttia jokaisesta hetkestä. Tämän takia tekstini voi välillä tuntua pinnalliselta tai itseäni ylistävältä. Koittakaa ottaa positiivisempi ote tähän kaikkeen ja olla onnellisia myös muiden puolesta. Niin minäkin pyrin tekemään jokainen päivä!

Truly yours

-S

tiistai 17. maaliskuuta 2009

Diesel

Tiistai-ilta kului mukavissa merkeissä Manskun Dieselin liikkeessä. Siellä oli VIP Shopping Night, jolloin paikan päältä sai ostaa kaikkea 20%:n alennuksella. Pääsimme lisäksi tutustumaan kevät/kesä 2009 mallistoon muotinäytöksen merkeissä. Meille tarjottiin paljon syötävää ja juotavaa ja saimme osallistua mm. Tigin arvontaan.

Alhaalla kuvia tapahtumasta sekä koreasta pöydästä!


Muotinäytös:

Asunani minulla oli lyhyt musta jakku (kirpputorilta), valkoinen ja kauluksesta röyhelöinen paita (kirpputori), mustat housut (mammalta) ja lyhyet saappat (Nilson).

Hyvässä seurassa. :)Kokeilin vähän asusteita. Tätä hattua muun muassa, joka sekin maksoi liikaa budjetilleni..

Ja tätä haalaria, kun Cheryll pakotti kokeilemaan. Hienohan se oli, mutta tuli vain vihaiseksi, kun ei voinut ostaa. Jätin nimittäin viellä tahallani Visan kotiin, ettei houkutus kävisi liian suureksi tyhjentää tili.

Sitten autokyydillä kotiin päin! Minä ajoin tietysti..:)


Heh, hassut.

lauantai 14. maaliskuuta 2009

Haaste

Sain Sandralta sekä Saralta haasteen, joka kuuluu seuraavasti:

Ohjeet ovat yksinkertaiset.
1. Kirjoita blogiisi kolme lempiherkkuasi ja kolme lempipaikkaasi. Kerro kaikista vähintään kolme lausetta, esim. milloin, miksi jne.

2. Laita postaukseesi linkki, joka vie haastaneen blogiin.

3. Haasta neljä ihmistä tekemään sama tehtävä ja kerro se heidän blogiinsa. Esim. "Olen haastanut sinut, mene katsomaan blo
giini" ja linkki postaukseen.


LEMPIPAIKAT:

1. Oma koti
Oma koti on varmasti kaikille se mieluisin paikka, mutta itse olen ainakin sellainen ajattelija, että mielestäni paras asia esim. matkustamisessa on kotiin paluu. :D Pidän paljon matkustelusta ja uusien paikkojen näkemisestä, mutta en voisi ainakaan tällä hetkellä asua muualla kuin kotona Helsingissä. Minulle sopiva aika olla matkoilla ilman ahdistusta on enintään 3 viikkoa..

2. Toinen ''koti'' Mallorcalla
Kun matkustan Mallorcalle ja saan yöpyä omassa asunnossa, ei matka tunnu lomalta, vaan oloni on kotoisa. En pidä oikeastaan ollenkaan täysihoidoista ja liian asiakaspalveuhenkisistä hotelleista, vaan mielestäni on mukavaa yöpyä ulkomailla jossain muualla. Mallorca on ihana paikka, joka tuntuu toiselta kodilta. Olen nimittäin käynyt siellä lähes joka kesä syntymästäni lähtien.

3. Punavuori
Ja tarkennan vielä, että Jutan kämppä, jossa vietän varmaan puolet viikostani. :D

LEMPIHERKUT:

1. Mansikka
Suomalainen makea mansikka on vaan niin hieno makuelämys.

2. Popcorn
Syön melko usein omatekemää popcornia, koska se on vaan niin hyvää. Teen sitä usein sunnuntai-iltaisin, jolloin on oma elokuvan katselu iltama. Perus leffaeväänikin on pepsi max sekä pieni popcorn - niin vakio.

3. Lohi
Rakastan kalaruokia yli kaiken ja minun on saatava jotain kalaa, eritoten lohta aina kerran päivässä jossain muodossa. Pidän paljon mm. nieriästä, graavilohesta, tonnikalasta ja uunilohesta.

Loppuun on pakko vielä lisätä suklaa, sillä sehän on kuitenkin suklaata. Nyt vanhempana olen ruvennut pitämään yhä enemmän tummasta suklaasta, sillä siinä on enemmän makua ja sitä ei tarvitse syödä niin paljon kerralla suklaanhimon sammuttamiseksi. Parasta tummaa suklaata saa mielestäni Lidl:istä.


Siinä ne siis. En nyt jaksa haastaa ketään tähän haasteeseen, mutta tehkööt ken haluavat. :) Olen nyt hieman kipeänä, sillä nenä vuotaa ja olo on hieman heikko. Toivottavasti olotilani ei pahene tästä, että voisin käydä kuitenkin töissä. Olen vain noin kerran vuodessa kipeänä, mutta sitten kun sairastan, sairastan kunnolla. Katsotaan miten tässä nyt käy..

Viikonloppu sujui mukavasti. Perjantaina läksin Jutan kanssa Freda 51:n Priven avajaisiin ja minulla oli todella hauskaa. Uudistettu Freda on nyt todella hieno. Kuvien napsiminen jäi tällä kertaa kokonaan kaikessa hälinässä ja meiningissä. Ensi kerralla lupaan olla tässä asiassa aktiivisempi. Lauantaina toimin promotyttönä pokeriturnauksessa Presidentti hotellissa ja illalla vietin aikaa ihanan Maijan kanssa studiolla hengaillen. Kiitos pojille vaan hauskasta seurasta.:)

Loppuun vanha kännykuva lukioajoilta. Näytänpä erinäköiseltä!:D


Ensi viikkoon ja kohti uusia vastoinkäymisiä! ;D

PUSSEN<3

perjantai 13. maaliskuuta 2009

Shopshop

Tulin juuri elokuvista. Kävin katsomassa Isla Fisherin tähdittämän ''Himoshoppaajan salaiset unelmat'' -pätkän ja se oli mielestäni mielenkiintoinen ja opettavainen.

Ostoriippuvuus vaivaa nimittäin yhä useaa ihmistä. Se on ongelma, joka johtaa kovaan velkaantumiseen ja pulaan elämässä. Suositut ja kovin vaaralliset pikavipit ohjaavat lisäksi ihmisiä näihin ongelmia tuottaviin velkakierteisiin. Itse kärsin välillä ostohimosta, ja menen kaupassa aivan sekaisin nähdessäni unelmien kengät, laukun tai vaikka takin. Onko se siis ihan normaalia tuntea kyseistä tunnetta nähdessään materiaa? Jotkut nauttivat pelkistä ikkunaostoksista, mutta jotkut taas eivät osaa jättää sellaisia vaatteita hyllyyn, joihin ei ole edes varaa (nimimerkillä kokemusta on).

Itselläni on nimittäin sellainen ongelma, että minun on lähes pakonomainen tarve ostaa aina uusi mekko ja asusteita eri tilaisuuksiin. En millään pysty käyttämään samaa vaattetta. Ajattelen muun muassa, että jotkut ovat saattaneet nähdä jo kertaalleen käytetyn vaatteen päälläni ja kuinka noloa se olisi!? Typerää, eikö..? Omille tunteilleen ei kuitenkaan voi aina mitään, joten mikä avuksi.. Onko muilla sattumoisin samoja ''ongelmia'' ja tarinoita jaettavaksi? :)

Tyylikkyys ei onneksi ole rahasta kiinni, sillä kirpputoreilta, second hand -kaupoista ja muista kierrätysliikkeistä saa takuulla muodikkaita vaatteita pilkkahintaan. Tavaraa kerääntyy, mutta ei kaikkea krääsää edes oikeasti tarvitse. Itselläni roikkuu rekissä vaatteita hintalappujen kera, jotka olen ostanut vain siksi, että ne näyttivät hienoilta kaupan ikkunassa, mutta joihin en ole edes koskenut. Huoneeni näyttää tälläkin hetkellä vaatevarastolta ja suoraan sanottuna Jerusalemin hävitykseltä, ja kyseiseen tilaan astuminenkin saa karvat pystyyn - ahdistavaa. Tämän takia vaatekaappipostauskin saa toistaiseksi jäädä. Kunhan saan hiukan siivottua ja laitettua tavaroita taas kirpputorille myyntiin. Äähh, nytkin mietin vain uhkaavasti lähestyvää palkkapäivää, jolloin menen ja tuhlaan taas rahani kuteisiin.

Leffa herätti siis paljon tunteita ja läjän kliseitä, jotka halusin purkaa tekstin muodossa. Tuli vielä lopuksi mieleeni ystävän kanssa vietetty päivä, jolloin kävimme pyörähtämässä pankissa. Ajattelimme nimittäin hankkia itsellemme luottokortit, mutta onneksi mietimme asiaa kaksi kertaa. Itselleni ei muutenkaan varmaan edes myönnettäisi sitä, sillä enhän ole edes vakituisessa työssä.. :D

Nyt menen kuitenkin nukkumaan ja keräämään voimia huomista TYÖPÄIVÄÄ varten. ;>

Alhaalla ihania asusteita ja vaatteita, joita elokuvissa vilahti.Ja kuvia ostovapaalta kaupunkireissulta:


Tuo kynsilakka on muuten kokiksen väristä.. ;Dhttp://socialitelife.celebuzz.com
http://www.celebritywonder.com/
http://images.teamsugar.com
http://moviesmedia.ign.com
http://www.stylish.ca
http://www.indielondon.co.uk

keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Sharon pienellä s:llä.

Tämän postauksen piti olla yllätyspostaus, kun blogini kävimäärä ylittää puolen miljoonan. Nyt kuitenkin sain vihdoin skannattua muutamia kuvia lapsuudestani. Pidin jo pikkutyttönä paljon vaatteista ja minua kiinnostivat eniten kukkakuosit. Olin todella energinen, puhelias ja iloinen lapsi ja minulla oli tapana hauskuuttaa kanssaihmisiä..:) Kirjoitin kuvien alle kuvatekstit, mutta vuosilukuja en valitettavasti muista.

Kuva on otettu ''Karpolla on asiaa'' -ohjelman kuvauksista, jossa lauloin. Minulla oli mekossani pieni mikki, ja muistan kuinka se veti mekkoani koko ajan alaspäin..:D

Talvikuva mökiltä. Tein lumiukon, johon laitoin mummini hatun ja kaulaliinan.

Tässä kuvassa istun vaatekorissa mammani vaateliikkeessä. Autoin jo silloin äitiä mm. varastossa.

Kuva on otettu suihkussa. Pikku Sharon ja isot mustat silmät.

Pidin jo pienenä blondeista pojista..;D

Kukkakuosit<3


Pienenä tein paljon ruokaa ja mamma on opettanut minua kädestä pitäen tekemään lähes kaikkea.

Tulisipa jo kesä ja voisinpa palata hetkeksi lapsuuteen..

Kalastin pienen ahvenen ja olin siitä ylpeä!

Söimme perheen kanssa ulkona ja olin aivan innoisani.

Hassu Sharon


Vuokrasimme Espanjan matkallamme avoauton, josta ainakin itse nautin täysin rinnoin.

Mallorcalla helteessä.

Muistatko tämän päivän Emppu!?:D Kuva on otettu kodissani.

Minulla oli ihana lapsuus! :)

Ps. Teen tulevaisuudessa luultavasti vielä toisen samankaltaisen postauksen.