perjantai 31. heinäkuuta 2009

Sateinen perjantai

Tänään oli kamalan säteinen sää, joten lähdimme Jutan kanssa kaupoille kiertelemään siinä toivossa, että löytyisi jotain kivaa päälle pantavaa viikonlopuksi.


Kokeilin vähän vaatteita H&M:ssä.

Tässä päivän asuni:

Tunika on Espanjasta ja kengät Hennesistä.

Kokeilin esimerkiksi Madonnatoppia, jonka ajattelin laittaa ensi viikon keikalle päälle. En kuitenkaan ostanut toppia. H&M:ssä oli myynnissä myös Madonna aiheisia t-paitoja.

En itse ajatellut edes ostavani mitään mekkoa, mutta löysinkin ihanan pinkkisen yksiolkaimisen. Sitä voi käyttää iltamenojen lisäksi vaikka sukulaisten kesäjuhlissa. :D

Oikeastaan mekko ei ollut yksiolkaiminen, mutta tein siitä sellaisen..


Katsoimme äsken Jutan kanssa elokuvaa ja teimme popcornia. Kohta nukkumaan!


Muuten uusimmassa Suomen Ellen mukana tulevassa extralehdessä kerrotaan uudesta mallimarkkinoiden lupauksesta Ellasta, jonka olen itse löytänyt reilu vuosi sitten kun olin vielä mallitoimistolla töissä. Lehdessä mainitaan asiasta palstan ensimmäisessä lauseessa. Hyvä syksyn sekä talven muotia esittelevä lehtinen - kannattaa poistaa hyllyiltä! :)


Loppuun perus jammailua.Hyvää yötä! :>

keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Kyllä maalla on mukavaa!

Hiljaiselo blogissani on päättynyt, sillä palasin eilen mökiltä takaisin Helsinkiin. Matkustimme Pielavedelle autolla perässämme perävaunu veneellä varustettuna.


Napsasin matkalla uskomattomasta Suomen luonnosta kuvia auton ikkunasta.


Poikkesimme puolessa välissä matkaa Brunbergin karkkikaupassa.
Saavuimme perille yli viiden tunnin ajomatkan jälkeen. Tässä muutama kuva maalta:
Mummi leipoi maailman parhaita korvapuusteja ja voisilmäpullia.


Kävimme muun muassa veneretkellä viereisellä saarella. Sidoimme veneen puuhun ja levitimme huovat kalliolle. Makkara ja letut paistettiin omatekemässä nuotiossa.


Kuvasin veneestä jälleen Suomen upeita maisemia. Voitte kuvitella, ettei tuolla kuulunut rapsahdustakaan.
Uskokaa tai älkää, tämä kuva on otettu veden pinnasta. Mikä tyyneys!


Luin matkalla vähintään yhden lehden päivässä. Mielestäni Hot Now on kivaa iltalukemista, niin kuin Ellankin mielestä.


Maailman ihanin peili.


Vajaan viikon rentoutumisen jälkeen ajoimme Kuopioon, josta matkustin junalla takaisin Helsinkiin. Kuopiossa oli ainakin pakko käydä pyörähtämässä torilla.


Löysin tällaisenkin liikkeen keskustan suunnalta! :)


Vähintään kerran vuodessa on mukava päästä mökille rentoutumaan ja sukuloimaan rakkaiden kanssa. Nyt olen kerännyt taas energiaa ja auringosta saatua d-vitamiinia syksyä varten.

Tämä video on niin suloinen, ja kappale iki-ihana!Palailen taas huomenna.

torstai 23. heinäkuuta 2009

Ilmoitusluontoista asiaa

Halusin vain ilmoittaa, että lähden tänään ajamaan kohti Pielavettä. Menen mökille rentoutumaan ja palaan takaisin viikon päästä. On mukavaa päästä uimaan, saunaan ja irtautumaan arjesta luonnon helmaan. Otan järkkärin mukaan, joten kuvamateriaalia tulossa ensi viikolla!

Katsotaan kerkiänkö siis postailla tässä välissä. Isoisäni omistaa harvinaisen hitaan koneen, josta tulee enemmänkin vihaiseksi, kuin saa mitään aikaiseksi.. Voisitte kuitenkin sillä välin laittaa tähän kommenttilaatikkoon postausehdotuksia, joita voisin sitten toteuttaa matkan jälkeen. Kiitos jo etukäteen! :)


Nauttikaa kesästä ja palaillaan pian!kyss

keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Kilpailu

Nyt on kaikilla mahdollisuus osallistua kilpailuun, jossa arvon palkinnoksi hiustuotteita! Kahdelle parhaalle on luvassa palkinnoksi hiusgeeliä, muotovaahtoa ja vahaa.

Ja kysymys kuuluu:

Mikä on lempivaatemerkkinne ja miksi? Jos liitätte vastaukseen linkin kuvaan, jossa on upea esimerkki lempivaatemerkkinne luomuksesta, saatte plussaa!

Ja kommentointihan tapahtuu tähän kommenttilaatikkoon nimimerkillä, ja vastausaikaa on tämän viikon loppuun eli 26.7. saakka.

Lisätietoa:

-Vastauksilla ei ole minimi- tai maksimimittoja
- Osallistua voi vain kerran
- Lempimerkkejä voi olla useampia
Onnea kisaan! :)

maanantai 20. heinäkuuta 2009

Yksinkertainen meikki

Päiväni alkoi eilen ananaksella. Tämän jälkeen suuntasin omalle rannalle ottamaan aurinkoa muutaman lehden ja puhelimen kanssa.Lauantaina olimme Jutan kanssa Kaivohuoneella ystäviemme kanssa. Otimme kuvia pitkin iltaa, kunnes Jutta huomasi laukkunsa kadonneen. Laukku palautettiin narikoille myöhemmin, mutta Jutan kamera ja puhelin oli viety. Tämän takia kuvia viikonlopulta ei tule.

Haluan ilmoittaa, että kamera oli todella edullinen ja että palauttajalle/löytäjälle on luvassa löytypalkkio. Pelkästään muistikortin palauttamisesta maksamme löytöpalkkion! Mutta ei kai tästä kuitenkaan mitään hyötyä enää ole..

Nyt asiat ovat kuitenkin jo paremmin ja Jutalla on uusi puhelin käytössä. Kehotan ihmisiä pitämään laukuistaan ja muista arvoesineistään tarkalla silmällä huolta iltamenoissa!

Koska kuvia viime päiviltä ei ole, ajattelin tehdä teille taas tällaisen kivan meikkipostauksen. Tällä kertaa on luvassa ihan perus arkimeikkiä maanläheisillä sävyillä. Mallina jälleen ihastuttava Ella.

Pohjustin Ellan ihon tämänhetkisellä lempituotteellani eli Lumenen Mineral Makeup- meikkivoiteella. Se levittyy tasaisesti jättäen samettisen pinnan iholle. Suosittelen kaikille ihotyypeille lämpimästi! Käytin Ellan ruskettuneella iholla sävyä '05 Karamellikahvi', jota myös itse käytän.


Kiinnitin meikin IsaDoran värittömällä puuterilla (10 Sheer Transparent).


Varjostukset tein Lumenen Mineral Bronze & Blush- tuotteella.


Ehostin kulmia Lumenen kulmakarvageelillä sekä lisäsin kulmaluulle Make Up Storen High Tech Lighteria (Sundust) antamaan hieman kuultoa.


Silmissä käytin Lorealin Color Appeal Trio Pro -luomiväriä. Käytin kaikkia sävyjä niin, että lisäsin vaaleinta eli ylintä silmän sisänurkkaan. Keskimmäistä eli persikan sävyistä lisäsin koko liikkuvalle luomelle sekä alareunaan ja tumminta pronssista silmän ulkonurkkaan.

Taivutin ripset hellävaraisella ja patterilla toimivalla ripsientaivuttimella, joka kaartaa ripset lämmöllä. Tällä vempaimella ripsiä voi taivuttaa ripsivärin levityksen jälkeenkin ja ripsistä tulee luonnollisen kaarevat. Painat vain nappulaa, odotat puoli minuuttia ja laite on valmis käyttöön! Tuotetta voi ostaa muun muassa Stockmannilta.


Lisäsin ripsivärin ja meikki on valmis!


Levitin huulille vielä lopuksi Make Up Storen uutta Glow- nimistä huulipunaa.


Ja kokonaisuus on tässä!


Meikkipakkini levisi hiukan..


Ostin viikonloppuna itselleni upouuden Lumenen aurinkopuuterin, mutta otin sen erehdyksissäni mukaan viikonloppuna ja laitoin laukkuuni. Aamulla meikki näytti tältä:

Ei siis enää aurinkopuutereita mukaan pikkulaukkuun.

Kysymyksiä saa esittää! :)