maanantai 31. elokuuta 2009

Goottimauste

Lukijat olivat toivoneet kuvaa nykyisestä lukujärjestyksestäni. Alhaalla kuukauden lukkari.

Tänään olimme aamulla yhdessä ryhmän kanssa pienellä lenkillä, teimme erilaisia aktiviteetteja ulkona ja esitimme lyhyitä näytelmiä. Meillä on tulossa mm. fyysistä teatteria, improa, tekniikkatunteja, fyysistä improa, juontotunteja, klovneria sekä ääni- ja puhetekniikkatunteja.


Pukeuduin viime viikonloppuna goottiaiheeseen mekkoon ja kaulakoruun. Tein itselleni hopeisella ja mustalla luomivärillä smokey eyes -tyylisen meikin. Halusin kokonaisuudesta mustanpuhuvan ja klassisen. Tein itselleni myös korkean ja suuren nutturan, jossa käytin hiuslisäkettä, jonka kiinnitin pinneillä omien hiusteni sekaan.


Alhalla olevassa kuvassa näkyy silmämeikkini paremmin. Levitin mustaa ja harmaata luomiväriä silmän ulkonurkkaan ja tein silmiin niin sanotut banaanivarjostukset levittämällä harmaata silmäluomen kuoppakohtaan. Liikkuvalle luomelle lisäsin hopeaa ja lisäsin samaa sävyä myös häivähdyksen kulmaluulle. Rajasin silmät kajalilla sekä ulko- että sisäluomelle.


Jutta irtisanoi vuokrasopimuksensa tänään, joten muutto on kuukauden päästä. Muutamme siis Jutan kanssa samaan huoneistoon ja olemmekin koittaneen nauttia Punavuoren asunnosta mahdollisimman paljon.Blogistani oli tämän päiväisessä Helsingin Sanomissa kirjoitus talous-osiossa koskien blogissa esiintyvää markkinointia. Olin juuri Jutan luona bloggailemassa kun kuvaaja halusi tulla kuvaamaan, joten siksi kuva ei ole kodistani. Internetyhteys kotona ei edelleenkään toimi, joten siksi tämä ratkaisu. Onneksi huomenna tulee korjaaja, joka toivottavasti saa yhteyden taas toimimaan. Samaisesta Helsingin Sanomien artikkelista oli myös lyhyempi versio HS:n sivuilla netissä. Linkki löytyy alhaalta.
http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Suomalaiset+bloggaajat+ei%C3%A4t+tienaa+suuria+summia/1135248931623


lauantai 29. elokuuta 2009

Syksy saapuu.

Eilen torstaina olimme Jutan sekä poikien kanssa Snoop Doggin jatkoilla Perhosessa. Meikkasin kotona itselleni syksyisen juhlameikin. Käytin kyseisessä lempimeikissäni pronssin sävyistä luomiväriä, jota laitoin liikkuvalle luomelle sekä reilusti alaluomelle. Lisäsin ripsiin runsaasti mustaa maskaraa ja ehostin kulmakarvoja geelillä. Iho jätin kuulaaksi ja käytin paljon aurinkopuuteria poskissa sekä ohimolla. Lisäsin lopuksi huuliin nudepunaa.Ajattelin jättää hiukset luonnolliseen malliinsa eli kiharalle, mutta suoristin ne loppujen lopuksi, että hiuksiin tuli lisää kiiltoa. :)Swarovskin sydänriipus on saatu isovanhemmiltani lahjaksi.


Tänään olen auttanut ystävääni Yasminea muutossa, ja kävimme välissä syömässä viihtyisässä Kamppikeskuksen Memphiksessä, jossa oli nopea tarjoilu sekä todella hyvä ruoka. Otin itse kanasalaatin.


Nyt olen jälleen Punavuoressa tekemässä postausta. Oli pakko ottaa kuva Jutan tyynystä ja lisätä tähän loppuun kevennykseksi. Miten se on voinut mennä noin!? :D


Huomenna menen töihin Stockalle ja suuntaan luultavasti illalla Kaivohuoneen kesäkauden päättäjäisiin.
Ja loppuun Snoopia. Oliko joku kenties keikkaa katsomassa? :>

torstai 27. elokuuta 2009

Koulussa..

Hei vain!

Nyt en ole paljoa postaillut kun olen enimmäkseen ollut vain koulussa ja hoitanut siinä sivussa opiskelun myötä tulleita uusia asioita. Muun muassa Kelan hakemukset on nyt lähetetty ja olen myös etsinyt itselleni asuntoa. Muutamme luultavasti Jutan kanssa johonkin kivaan kaksioon tai kolmioon. Toivotaan, että hyvä kämppä löytyisi ja mieluiten läheltä keskustaa.

Ja taas sukunimi kirjoitettu väärin.. T-kirjain puuttuu. :)


Myöskään kuvia ei ole tullut otettua. Pidän aina koulussa mukanani kameraa, mutta en muista koskaan ottaa kuvia.

Eilen kävimme koulun studiossa ottamassa videokuvaa ja tekemässä haastattelua. Toimin itse haastattelijana ja haastattelin muutamaa kouluni oppilasta. Meillä oli hauskaa.


Meillä on nyt siis ollut kahden viikon ajan orientoitumista eli muihin linjoihin tutustumista. Tänään oli esimerkiksi valokuvauksen tunti ja muita aineita on ollut mm. musiikkiteatteria ja ooperaa, crossmediaa, ATK:ta, kirjoittamista, luovaa kirjoittamista, radiotyötä, yhteiskuntatietoa ja kuvallista viestintää. On ollut todella mielenkiintoista tutustua eri linjoihin ja niiden edustajiin. Meidän koulussa on radioluokka, jossa tehdään omaa radiokanavaa ja lähetystä ensi vuonna. Opistossa on myös pimiö ja televisioluokka, jossa voi kuvata. Laajasalon opisto on meren rannalla sekä lisäksi meidän koulussa on oma uima-allas ja saunat. Olen viihtynyt hyvin ainakin tähän asti. :)

Huomenna on ulkoilupäivä ja grillausta, jonka jälkeen alkaa normaali opiskelu. Itse pääsin vaihtamaan juuri linjaa estradiviihde & esiintymis puolelle, johon hain alunperin. Nyt pääsen siis opiskeluelämään sisälle, ja odotankin innostuneena uusia haasteita ja oppeja, mitä koulusta saan irti.

Kuvallisen viestinnän tunnilla taiteilin tällaisen paperille:


Olen matkustanut viime päivinä kouluun autolla, mutta jatkossa Kelan hakemuksen hyväksymisen jälkeen saan opiskelijabussilipun. Hakemusta odotellessa..


Samalla linjalla opiskeleva ihana Cheryll napsasi minusta kuvan koulun sisäpihalla. Toppi on ostettu Israelista.


Kirjoittelen Punavuoressa täällä Jutalla kun omassa kodissa ei toimi internetyhteys ollenkaan. Jutta jo nukahti ja menen tästä itsekin unten maille.

Palaillaan!

sunnuntai 23. elokuuta 2009

Finnish Catwalk

Terveiset Finnish Catwalk messuilta täältä Wanhasta Satamasta. Toimin täällä muotibloggaajana ja kiertelen ottamassa kuvia. Kävin juuri katsomassa kevät/kesä 2010 muotinäytöksen ja räpsin muutamia kuvia teille katsottavaksi. Lavalla näkyi massiivisia koruja, ilmavia asuja, räikeitä värejä ja paljon kullan sekä pronssin sävyjä.Tässä muutamia kuvia näytöksestä:


Aivan sisääntulon vieressä minua pisti erityisesti silmään ''askartelupiste'', jossa pystyi tekemään itselleen kierrätysmateriaalista huivin. Todella hyvä idea! :)


Tämän näköisenä olin liikenteessä:
Ja kengät on saatu Nelly.comista.

Petra bloggaili kanssani samaan aikaan ja minua ennen bloggasi Kristina ja Vesa.

Nyt suuntaan syömään jonnekin päin keskustaa ja palaan ehkä myöhemmin tänne Wanhaan Satamaan iltatilaisuuteen.

puss