torstai 30. syyskuuta 2010

Muotiviikko pv1

The Voicen ja Läkerolin muotiviikko on startannut. Tapahtuma järjestetään Kaapelitehtaalla ja päiviä on yhteensä neljä eli keskiviikosta lauantaihin. Jokaiselle päivälle on oma esiintyjänsä, Kaapelilla nähdään muotinäytöksiä, eri pisteillä tehdään pikakampauksia ja -meikkejä sekä muita tapahtumia ja kilpailuja luvassa. Olin tänään pikaisesti käymässä paikanpäällä ja kuuntelemassa ihanaa Jenni Vartiaista. Läkerolilla oli oma näyttävä piste, jossa ystäväni Jutta oli töissä. Saara oli taiteillut Jutalle upean kuvioinnin selkään.


Menen luultavasti käymään tapahtumissa muinakin päivinä. Lisätietoja ohjelmasta ja esiintyjistä löytyy Voicen nettisivuilta täältä.

10 kommenttia:

 1. saaks tuolta mitään mukaan? :D siis vaikka mitään pienempää goodie bagii tai mitään...

  VastaaPoista
 2. miks sulla oli verkkarit muotiviikoilla? :D t. anonyymi-ykkönen

  VastaaPoista
 3. sulla on usein meikkinä yläluomella tumma rajaus, niin teetkö sen kajalilla vai nestemäisellä eyelinerilla? (mikä merkki) näyttää niin hirmu kivalle?

  VastaaPoista
 4. Ei kyllä kovin muodikkaat vaatteet muotiviikoille, vaikka kyseessä olisikin ollut vain pikainen visiitti. :(

  VastaaPoista
 5. Sharonin asusta nillittäville: muotiviikoilla dress code oli vapaa, eli jokainen sai pukeutua juuri niin kuin halusi.

  VastaaPoista
 6. en tykkää ilkeillä, mut olisit voinut vähän skarpata asus kans paremmin, tiedän että sulla on silmää valita vaatteita.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Sieltä sai ainakin pienen hiustuotepaketin mukaan.

  Anonyymi ykkönen: Koska tulin suoraan kaupungilta vain käväisemään ja en kerinnyt panostaa. Ja kyseiset housut eivät ole verkkarit.

  Anonyymi: Teen rajauksen nestemäisellä eyelainerilla ja merkkinä käytän tällä hetkellä IsaDoraa.

  VastaaPoista
 8. ei housut oo pahat mun mielest, mut yhdistettynä tohon takkiin, ni saa just vähä sellasen "verkkapuku"- vaikutelman..

  VastaaPoista
 9. Toi jutta olisi niin kaunis huomattavasti vähemmällä meikillä ja ilman noita ripsiä (vaikka joo, tää nyt olikin varmaan ihan vaan tota Läkerol hommaa varten).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3