sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Lyhyt helmikuu

Olin perjantaina Lorealilla Espoossa Maybellinen bloggaritilaisuudessa heti aamuyhdeksältä. Saimme paikan päällä hyvän aamiaisen bagelien ja jogurtin kera ja meikkaaja-kampaaja Tintti Alanko teki meille testimeikkejä tulevista meikkitrendeistä.


Color Clubin vaaleanpunaista babylakkaa (I believe in amour). Nyt on kynnet jo kasvanu ihan ok mittaan.. :)


Saimme mukaamme tilaisuudesta muhkean tuotekassin täynnä Maybellinen uutuustuotteita sekä hienon kalenterin.


Olin muuten torstaina Kaupunginteatterissa katsomassa Maija Poppanen -esitystä joka oli ihastuttava mahtavine koreografioineen ja lavastuksineen!


Vielä on tämä päivä aikaa lähettää kysymyksiä!!

Huomenna on jo maaliskuu - kevät on siis jo ovella!Palaillaan ensi viikolla <3

perjantai 26. helmikuuta 2010

Bestseller

Olin tänään käymässä Bestsellerin showroomilla ja katselemassa kevään uutuuksia. Tarjolla oli kaikkea hyvää ja mukavaa bloggaajaseuraa oli myös paikalla.

Tässä muutamia kuvia tilaisuudesta:


Minulla oli päälläni uudet Zaran farkut. Myös huppari on ostettu Zarasta.

Saimme mukaamme goodie bagit, jotka sisälsivät Onlyn treenikassin ja huivin, Vilan paidan, Piecesin pannan sekä 15€:n lahkajortin Vero Modalle. Jee! :)

Muistutan kysymyspostauksesta.

Ihana biisi <3

torstai 25. helmikuuta 2010

Itsensä herra

Meillä oli tänään koulussa harjoituksia, joissa piti rakentaa kohtaus, joka sisältäisi vaatteidenvaihtoa. Koko luokan edessä vaihdetaan vaatteita ja näytellään, että olisi valmistautumassa jonnekin. Itse tein tänään harjoituksen, jossa vaihdoin vaatteet esiintymistä varten. Tekniikkatunti meni mielestäni oikein hyvin.

Luokkatoverini Piia otti minusta muutaman kuvan ''luokkahuoneestamme'' eli koulun salista. Päivän asunani oli H&M:n The Garden Collectioniin kuuluva kukkapaita ja mustat farkut. Saappaat ovat ihan uudet ja ostettu Dinskosta.


Vaikka en enää kirjoitakaan ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa, voisin jakaa teille muutamia hyödyllisiä ruoka- ja liikuntavinkkejä, joiden kanssa olen itse opetellut elämään. Laihduttaminen tarkoittaa elämänmuutosta eikä vain hetkellistä kurinalaisuutta. Olen itse koittanut korvata aiemmat valinnat toisiin enkä oikeastaan ole kieltänyt itseltäni mitään - näin liiallisia himoja ei synny niin helposti. Tarkoituksenani on kuitenkin koittaa elää terveellisemmin, liikkua päivittäin ja pitää mielen pois laihduttamisesta.


Vinkkini (huom. eivät välttämättä oikeita, mutta itselleni ainakin toimivia.)

- Älä kiellä itseltäsi mitään. Jos mielesi tekee todella paljon esim. namia, herkuttele, mutta liiku samana päivänä vähän enemmän.
- Korvaa makeat herkut luonnontuotteilla. Itse suosin tällä hetkellä eniten pähkinöitä, viinirypäleitä, taateleita ja rusinoita.
- Pidä mukanasi aina vesipulloa ja hörpi vettä päivän aikana runsaasti. Veden juonti pitää mm. mielen virkeämpänä, kirkastaa ihon ja parantaa ruoansulatusta.
- Pyri jättämään peruna, riisi ja pasta ruokavaliostasi vähälle ja korvaa ne esimerkiksi keitetyillä kasviksilla. (Itse en kyllä pysty jättämään pastaa pois.. :D)
- Suosi sellaisia ruokia, jotka täyttävät helpoiten vatsan. Muun muassa puuro ja kananmuna ovat tällaisia.
- Proteiinipitoiset ruoat pitävät kylläisenä pidempään ja tukevat urheilusuorituksia paremmin kuin hiilarit. Runsaasti proteiinia sisältäviä ruokia ovat mm. liha, kana, kala ja kananmuna sekä maitoproteiinia sisältävät eli reajuusto ja maitorahka.
- Urheile joka päivä ja tee siitä tapa. Urheiluun jää koukkuun, se piristää ja myös nukuttaa paremmin.
- Kävele kaikki rappuset hissin sijasta. Itse myös juoksen mahdollisimman paljon paikasta toiseen kävelyn sijasta.
- Tarkkaile laihdutuksen aikana mieluummin peiliä, kuin vaakaa, nimittäin lihas painaa enemmän kuin läski.
- Yksi herkkupäivä viikossa ei ole pahitteeksi, nimittäin se aiheuttaa shokin elimistölle ja silloin aineenvaihdunta lähtee rullaamaan. Tämä sopii siis niille, jotka syövät muuten erittäin terveellisesti.
- Karsi ruokavaliostasi turhat einekset pois. Kutsun itse tällaisia ruokia ''turhiksi kaloreiksi'' ja niitä ovat mm. kastikkeet, mehut, valkoinen leipä, voi, kahvileivät ja limut..
- Älä laihduta, että näyttäisit paremmalta, vaan että sinusta tuntuisi paremmalta.
- Rakasta kroppaasi ja muista nauttia elämästä.
Muistakaa laittaa kysymyksiä tänne.

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

KYSY!

Tähän kommenttiboksiin voi nyt laittaa erilaisia kysymyksiä sydämenne kyllyydestä! Luen kaikki kysymykset ja pyrin vastaamaan niistä jokaiseen. Lukijoiden toivomuksesta teen kysymyksistä ja vastauksistani lähitulevaisuudessa erillisen postauksen tai postauksia. Kysymyksiä voi siis kommentoida tähän postaukseen koko tämän viikon ja itse asiassa tämän kuun loppuun eli sunnuntaihin 28.2. saakka.

Alhaalla kuva päivän asustani, jossa komeilee ihana Boy-paitani! :)


Hyvää viikkoa kaikille!

maanantai 22. helmikuuta 2010

Uusi katse!

Teimme tänään koulussa tekniikkaharjoituksia, joissa esitimme jotain omavalintaista eläintä. Itse valitsin pantterin ja työstän sitä tunneilla itsenäisesti niin, että muut seuraavat. Mielenkiintoista kyllä.. :)

Suuntasin koulun jälkeen kauneushoitola Fabuloukseen Fabianinkadulle Kasarmitorin läheisyyteen. Fabulouksesta saa muun muassa erilaisia hoitoja, sokeroinnit, manikyyrit, spray-rusketukset, solariumit, geelikynnet ja hiustenpidennykset.

Itse läksin Fabuloukseen laitattamaan itselleni jo kauan haaveilemani ripsienpidennykset.


Pääsin aluksi erittäin rentouttavaan selkähierontaan. Itse asiassa en ole koskaan aikaisemmin ollut hieronnassa. Oli siis jo aikakin, nimittäin niska- ja hartialihakseni ovat olleet todella jumissa jo kauan aikaa. Täytyy mainita, että niska- ja hartiahieronta on opiskelijalta vain vaivaiset 25€ - suosittelen.

Hieronnan jälkeen päästiin itse hommiin, nimittäin ripsien suunnitteluun. Halusin ainakin nyt alkuun todella luonnolliset ja mieluiten erotellut, kuin tuuheat ripset.


 Aluksi ennen-kuvat.

 

Minulle valittiin kaarevuudeksi c-kaari, paksuudeksi 0,15 mm ja pituudeksi 12 mm.

 

Ja jälkeen-kuvat tulevat tässä:Kuvissa ripsissäni ei siis ole yhtään ripsiväriä, vaan pelkästään pidennykset. Lopputulos näyttää kuitenkin luonnolliselta. Huolto on varattu kahden viikon päähän, jolloin voin halutessani ottaa hieman pidemmät, tuuheammat tai paksummat ripset.

Raportoin teille varmasti jatkossa ripsistäni, ja lisäkysymyksiä saa toki esittää. Hinnaston löydätte täältä.

Mitä mieltä olette lopputuloksesta? :)