tiistai 29. kesäkuuta 2010

Jussi 10

Lähdettiin tyttöjen kanssa Raumalle RMJ:n perjantaina. Paikalla oli vielä päivällä melko vähän jengiä, mutta paikka täyttyi iltaa myöten melkein kokonaan. Itse alue oli todella pieni ja sisälsi vain yhden lavan, jossa eri suomalaiset artistit esiintyivät. Minulle RMJ:ssä käynti oli ensimmäinen kerta ja toinen festari, jossa olen koskaan ollut.

Päätettiin lähteä vielä Oonan ja Jutan kanssa kohti Hankoa, jossa moni tuttumme seilasi, joten vietimme siellä lauantain kokonaan. Hangosta ei ole yhtään kuvamateriaalia, koska asia vain yksinkertaisesti jäi. Mutta siellä vasta sattui ja tapahtui, huhhuh. Kaunis paikka kertakaikkiaan! Regatta on seuraava etappi Hangon suuntaan - se on ihan must joka vuosi.

Nyt vähän kuvamatskua reissusta.Ensimmäinen juhannus pitkään aikaan, kun aurinko paistaa ja on lämmin. Tästä viikostakin on tulossa helleviikko. Käännänpä siis nokan kohti Stadikaa ja lähden sinne palvomaan aurinkoa.

Palaillaan taas!

perjantai 25. kesäkuuta 2010

Raumalle

Päätettiin nyt sitten lähteä tällaisella kokoonpanolla huomenna aamupäivästä Nrj:n sponssaamaan RMJ:n.Paluu sunnuntaina. Onko ketään muita lähtijöitä? :)Hyvät meiningit tiedossa ja raportointia tulossa myöhemmin!

tiistai 22. kesäkuuta 2010

Ihania herkkuja

Rakas serkkuni Ella on tullut Keniasta käymään koko kesäksi ja olenkin viettänyt hänen kanssaan nyt monta mukavaa päivää. Sunnuntaina oltiin sitten syömässä jo kauan haaveilemiani fajitoja. En tiedä mikä niissä kiehtoo, mutta ne on vaan niin hemmetin hyviä :D. Pastan jälkeen ehdottomasti parasta ruokaa! Ette tajuu kyllä miten hyviä noi oli, varsinkin kun sen verran harvoin niitä syön.


Tänään olin sitten vihdoin ja viimein katsomassa Avatar-elokuvan. Alkoi olla jo melko noloa, kun en ollut vielä nähnyt kyseistä elokuvaa. Mutta täytyy sanoa, että kannatti odottaa, sillä todella hyvä oli. Aivan mielettömän hyvin tehty ja miten kokonaan uusi maailma oli elokuvalle luotu. Huipputekniikkaa!


Huomenna lauluharjoitukset keikkaa varten sekä töitä jälleen Elixiassa.


P.s. Kumpaa kannatatte enemmän juhannukseksi: Hankoa vai RMJ:tä??konsolifin.net

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Lape ja Shappe

Vähän fiiliksiä eilisistä illanistujaisista. :)

Vietettiin luonani Kluuvissa Lauran ja mun yhteissynttäreitä. Paikalla olivat Laura, Miia, Kai, Emppu, Jesse ja Oona. Siirryttiin Kaivolle lopuksi ja meillä oli hauskaa vaikka Laura ja Emppu joutukin lähtemään aika aikaisin jo pois. Mutta oli kiva, kun jengi kävi pistäytymässä - näitä lisää!

 

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

P.s. Tänään aion syödä fajitoja, koska olen haaveillut niistä jo muutaman viikon..:D Ja illalla leffa olis aika kova sana. Mutta palaillaan pian!

perjantai 18. kesäkuuta 2010

GT syksy

Olin torstaina käymässä Gina Tricotin tulevan syysmalliston lanseeraustilaisuudessa. Bongasin paikalta muutamia helmiä, jotka toivoisin mieluusti myös omaan vaatekaappini täytteeksi. Tilaisuudessa esiteltiin mallien päällä muutamia yhdistelmiä. Kerrospukeutuminen, boyfriend-tyyli ja nudesävyt tulevat taas syksyllä. Mallistossa näkyi myös paljon kivoja legginssejä ja reikäisiä paitoja.


Olin itse uuden ihanan laukkuni kanssa liikenteessä. Käytin sitä myös syntymäpäiväni, tilaihme kun on.


Huomenna taas kampausten tekoa Sellossa ja illalla luultavasti yhteissynttärimeininkiä Lauran kanssa. :)

Sharon 21!

Jutta oli neuvonut minua eilen tulemaan Punavuoren kämpille kuuden jälkeen. Sipsuttelin pikkumekossa paikalle ajatuksena lähteä illalla viihteelle. Kun saavuin Jutan luokse minut yllätti joukko ihania ystäviäni onnittelemassa. Mikä yllätys, en olisi yhtään osannut odottaa! Jutta oli ilmoittanut mahdollisimman monelle ystävälleni yllätysjuhlista, ja vaikka kaikki eivät päässeetkään paikalle, juhlat olivat todella onnistuneet. Kiitos ihan hirveästi! :)

Kuvia eiliseltä:

 
 
 

Alhaalla muutamia lahjoja. Sain lisäksi ystäviltä kuoharia, viiniä sekä samppanjaa ja sukulaisiltani rahaa.Jatkot pidettiin Kaivohuoneella ja jatkojen jatkot Kampissa. Tulin kotiin kuudelta aamulla ja tänään olen ollut melko tokkurassa.. Mutta se oli sen arvoista, kiitos paljon kaikille niille, jotka tekivät päivästäni tärkeän. <3