perjantai 27. elokuuta 2010

Rööperiin mä kaipaan niin..

Olen tässä tylsän pakkailun ja siivoamisen ohella tutkiskellut kivoja sisustuskuvia. Odotan innolla, että pääsen sisustamaan uuden Punavuoren asunnon ensi viikon alussa. Haaveilen salaa sisustussuunnittelijan ammatista, se on aina kiinnostanut minua. Uskon että stailaus sekä sisustus kulkevat käsikädessä. 

Itse rakastan klassista ja hiukan boheemiakin sisustustyyliä. Eläinkuosit ja eri materiaalit kiinnostavat, tumma puu, massiiviset huonekalut ja selkeät yksityiskohdat on se mun juttu. Pidän romanttisista asioista ja mielestäni naisella täytyy olla kotonaan hiukan pinkkiä ja ruusuja. Pidän siis kukkakuosista sekä hieman jenkkivaikutteisesta tyylistä. Vanhan Kluuvin huoneistoni kalusteet siirtyvät uuteen kotiin, mutta aion laittaa sinne myös joitain kivoja uusia yksityiskohtia. Kuvaan huomenna Punavuoren kotia ja esittelen sen täällä vielä ennen sisustusta. Pääsen vihdoin muuttamaan aivan yksikseni!

Alhaalla hieman inspiskuvia sekä omaa makuani kuvaavia juttuja.


 
 

Tässä vielä linkki vanhaan asuntopostaukseen: Kluuvi

Yksi maailman sympaattisimmista biiseistä.http://arhzine.com/

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Purple nail polish

Lauran kanssa meiningeissä. Täytyy myöntää, että oli kyllä melko vastenmielistä lähteä ulos. Kiinnostus juhlimiseen on mennyt ohi täysin. Ystävien kanssa on kiva viettää aikaa, mutta tosiaan vaihtoehtoja on monia. Jos on joitain erityisiä tilaisuuksia, avajaisia tms, niihin voin hyvin mennä. Nyt kun pääsen muuttamaan ensi viikon alussa, aion pitää ainakin yhdet tuparit, jonka jälkeen jatkomeiningit voivat olla mahdollisesti edessä..


Mutta hauskaa oli, ei siinä mitään. :)

Palaillaan taas!The Prodigyn tän hetken paras biisi. <3

tiistai 24. elokuuta 2010

Smile and laugh!

Olin muutama päivä sitten Christinas Clinicillä hampaidenvalkaisussa. Itselläni on sellainen tilanne, etten itse asiassa osaa hymyillä hampailla, sillä ne eivät yksinkertaisesti vain näy kun yritän. Tämän takia hampailla hymyileminen näyttää enemmänkin irvistykseltä. Sen sijaan puhuessa ja nauraessa hampaat kyllä näkyvät. Kun olin pieni tyttö etuhampaitteni välissä oli todella suuri rako, joka saatiin pienimuotisella leikkauksella pienennettyä. Halusin kuitenkin jättää pienen raon, sillä mielestäni se oli osa minua ja persoonallinen. En ole koskaan hävennyt hampaitani enkä pitänyt niitä erityisen keltaisina, mutta eipä tuo valkaisukaan pahitteeksi ollut. :)


Aluksi hampaisiin laitettiin suoja-aine, joka annettiin kovettua valossa hetken aikaa. Sen jälkeen laitettiin valkaisuaine, joka annettiin ensin vaikuttaa valon avulla 15 min, jonka jälkeen lisättiin lisää valkaisuainetta ja annettiin vaikuttaa toiset 15 min. Valkaisu tuntui hieman, mutta aika meni nopeasti kun kuunteli samalla musiikkia puhelimesta.


Halusin laittaa kuvan hampaistani ennen operaatiota, joten lisäsin nyt tällaisen, jossa näkyy myös muotit, jotka laitetaan ennen valkaisua. Hampaiden reunoille laitettiin myös muutama pumpulituppo. Vaikka kuva näyttääkin melko hurjalta eivät muotit oikeastaan tuntuneet kovin kummoiselta. Hampaani eivät olleet alunperinkään niin keltaiset, mutta halusin silti valkoisemman hymyn tai mun tapauksessa naurun. :DTässä lopputulos:


Nyt hymyilyttää enemmän ja hampaat ovat todella valkoiset ja kirkkaat. Lopputuloksesta tuli kuitenkin luonnollinen eikä liian kirkas, niin kuin joillain näkee. Hampaat vaalenivat monta astetta, olen todella tyytyväinen. :)

Ikenet ovat hieman kipeät muutaman päivän, mutta hampaat voi pestä jo heti operaation jälkeen. Kahvia, teetä, tupakkaa, punaviiniä, kolajuomia eikä muita hampaita värjääviä saa käyttää kahteen viikkoon. Mutta muuta muistettavaa ei ole ja tulos on todella kestävä.

Clinic Kristiina sijaitsee Ruoholahdessa osoitteessa Kellosaarenranta 1.
Smiling System -hampaidenvalkaisu maksaa 390€. Klinikalla tehdään paljon myös muita hoitoja ja palveluita. Toimenpiteistä ja hinnoista voi lukea enemmän täältä.

Nettisivut löytyvät täältä: http://www.clinickristiina.com/

Finnish Catwalk 2010

Olin sunnuntaina Wanhassa Satamassa Finnish Catwalk messuilla Marian kanssa. Messut järjestetään muodin ammattilaisille vuosittain ja esillä oli tulevan kesän muotia. Olin itse vain pikaisesti seuraamassa muotinäytöksen, jonka jälkeen läksin lounaalle.


Alhaalla kuvia näytöksestä ja yhdistelmistä, jotka miellyttivät omaa silmää eniten. Myös miesten asukokonaisuudet olivat hurmaavia. :)Päälläni oli mm. uudet saapikkaat Espanjasta. Sunnuntai oli hieman tuulinen ja pilvinen päivä jonka takia pääsin laittamaan kyseiset ihanuudet jalkaan. Voin paljastaa, että pidän todella paljon syyspukeutumisesta.


Tällä viikolla on muutto käynnissä. Punavuoren kämppää remontoidaan parhaillaan. Kunhan siellä alkaa olla maali kuivaa, otan asunnosta muutaman kuvan myös teille nähtäväksi. Pääsen ensi viikon alussa jo muuttamaan - kivaa!