torstai 30. syyskuuta 2010

Muotiviikko pv1

The Voicen ja Läkerolin muotiviikko on startannut. Tapahtuma järjestetään Kaapelitehtaalla ja päiviä on yhteensä neljä eli keskiviikosta lauantaihin. Jokaiselle päivälle on oma esiintyjänsä, Kaapelilla nähdään muotinäytöksiä, eri pisteillä tehdään pikakampauksia ja -meikkejä sekä muita tapahtumia ja kilpailuja luvassa. Olin tänään pikaisesti käymässä paikanpäällä ja kuuntelemassa ihanaa Jenni Vartiaista. Läkerolilla oli oma näyttävä piste, jossa ystäväni Jutta oli töissä. Saara oli taiteillut Jutalle upean kuvioinnin selkään.


Menen luultavasti käymään tapahtumissa muinakin päivinä. Lisätietoja ohjelmasta ja esiintyjistä löytyy Voicen nettisivuilta täältä.

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Ilmoitusasiaa

Sähköpostiini on yritetty murtautua ja se on luultavasti lisäksi poistettu käytöstä. En ole päässyt lukemaan postejani perjantaista lähtien eli jos joku teistä ajattelee, ettei oma viesti ole mennyt perille, laittaisitteko sen uudestaan minulle tulemaan.


Uusi sähköpostiosoitteeni on: sharon.ruba@hotmail.com

On hyvin valitettavaa, että näin on päässyt käymään. En ajatellut, että sen identiteettivarkauden jälkeen vielä tällainen osuisi omalle kohdalle.Mutta palaillaan taas, lähden tästä muotiviikoille!

maanantai 27. syyskuuta 2010

Jatkot

Tosiaan tuparit olivat onnistuneet ja lähdimme koko porukalla jatkamaan iltaa Guess Starry evening:n Circukseen. Näimme hauskan Guess-muotinäytöksen eri julkisuuden henkilöiden vetämänä ja törmäsimme paikalla moniin tuttuihin ihmisiin.

Päälläni oli Espanjasta ostettu pienillä sydämillä koristeltu haalari Zarasta.


Kuvia Circuksesta.


Sain tuparilahjaksi kaksi mustaa samettikuvioista Hemtexin tyynyä, Miian maalaaman upean Audrey-taulun, suihkusaippuaa, kookoskynttilöitä, Pentikin tuikut, salaattikastikkeita ja suklaata, yhteiskuvan Annikan kanssa hienoilla raameilla ja vielä yhden lahjan, joka oli sitten hieman erikoisempi tapaus..:D


Kiitos paljon kaikille kivasta illasta!

Tupaantulijaiseni


Pidin lauantaina tupaantuliaiset ystävilleni. Muutamat eivät valitettavasti päässeet tulemaan, mutta tunnelma oli todella hyvä ja meillä oli kivaa. Kuvat on saatu vähän mistä sattuu ja siksi laatu ja värit vaihtelevat hiukan. Jatkoille lähdimme Circukseen, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa. :)


Miian suosittelema biisi - toimii!!

perjantai 24. syyskuuta 2010

Syysillat

 Iltaa,

Tämä viikko on vierähtänyt todella nopeasti ja hektistä on kyllä ollut. Olen käynyt nyt kerran viikkoon keskustassa Dui Clinicillä kasvohoidoissa. Kyseiset hoidot supistavat ihohuokosia, syväpuhdistavat ja tekevät kasvoista kirkkaan näköiset. Dui-hoidoilla voi tasoittaa myös aknesta tulleita arpia, joka on ollut myös itselleni hyväksi. Voin rehellisesti sanoa, että Dui-kasvohoidot ovat parhaimpia hoitoja!

 


Tänään pe-iltana aion nautiskella kotona rauhassa tekemättä mitään. Aion vain kävellä Roballe, vuokrata jonkun kivan elokuvan ja ostaa jotain pientä syömistä. Ulkona on ihana pimeä ja suht lämmin syysilta - rakastan! :)

Olen viihtynyt näiden tummanruskeitten hiusten kanssa tosi hyvin. Mietin jo, että voisin kokeilla mustaa hiusväriä, joka toisi vähän vaihtelua elämään. Toisaalta se voisi olla itselleni hieman liian kova sävy..vai mitä mieltä olette? En ole koskaan värjänyt kestovärillä enkä aio nytkään, sillä olen vannoitunut kevytvärien käyttäjä! Kynsissä uutta mudan väristä lakkaa (IsaDora: Bare fudge).


Kohta taas päivitellään!

torstai 23. syyskuuta 2010

Kun yksityisyys viedään netissä

Jos ette nähneet tänään 45 minuuttia -ohjelman (Yksityisyys on verkossa kaupan) haastattelupätkääni, niin käykää katsomassa se Katsomosta täältä. 45 minuuttia -ohjelman extrassa (Kun yksityisyys viedään netissä) on pidempi pätkä täällä, jossa puhutaan internetin vaaroista ja siitä mitä haittaa voi olla netissä julkisesti esiintymisestä. Varoittavana esimerkkinä oli hienoa olla kyseisessä ohjelmassa.


Aiheesta olisi kiva saada erilaista kommenttia eli mitä mieltä olette itse esimerkiksi siitä, onko identiteetin varastaminen rikos?

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Punavuoressa

Kävin eräs kirkas päivä kuvailemassa vähän uutta kotiseutua. Punavuori on ehdottomasti yksi kauneimpia alueita Helsingissä. Täällä on niin ihanan rauhallista, meri lähellä, lyhyt matka keskustaan ja kaikki palvelut vieressä. Talot ovat myös upeita, vanhat rakenteet ja eriväriset maalaukset. Viihdyn kyllä todella hyvin.


Huomenna taas laulelemaan, toivotaan, että voisin joku päivä tässä vielä toteuttaa unelmani eli tehdä oman sooloalbumin. Sitä odotellessa..! :>Yks parhaimpia biisejä.