lauantai 30. lokakuuta 2010

Messuilla pyörimässä

Olin tänään käymässä Messukeskuksessa viini, ruoka & hyvä elämä -, kirja- ja musiikkimessuilla. Kirjapuolella vain käväisin, koska ihmisiä oli niin hirveä määrä. Musiikkiosastolla kävin katsomassa Jonna Geagean esityksen ja hyviä biisejä oli vaikka kuinka paljon. Olisin halunnut nähdä Club for five -yhtyeen esityksen, mutten jaksanut odottaa hälinässä enää kauempaa. Viivyttiin messuilla muutaman tunnin, jonka aikana käytiin mm. syömässä namnam sushia. Esittelyssä messuilla oli esimerkiksi hiilihappokone, paljon maistiaisia, viininmaistelupuoli sekä maistoin ensimmäistä kertaa maailman vahvinta chiliä naga morichia - meinasin pyörtyä!Tänään luvassa Halloween-karkelointia!

perjantai 29. lokakuuta 2010

Ahjon jengi

Kuvia Axun eli ystäväni Maijan veljen synttäreiltä Ahjosta muutamia viikkoja sitten. Voi muuten tuota pitkää tukkaa..:) Mutta ehkä on hyvä nyt hieman pitää taukoa pidennyksistä ja antaa hiusten kasvaa itsestään. Lyhyeksi en ainakaan vielä ole leikkaamassa, pitkä on aina parempi!

Mutta kiva ilta oli hyvässä seurassa.

Milloin Mark Ronson Suomeen..

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Welcome to my house

Latasin kotiesittelyvideon teille nähtäväksi. Kuvasin videolla kotiani Rööperissä. Lisäkysymyksiä saa esittää, yritin nyt jotain selitellä teille huonekaluista ja muista..:)P.s. Mitä pidätte mun uudesta bannesta? :)

tiistai 26. lokakuuta 2010

Hiukset remonttiin!

Olin tänään kampaajalla Unika:ssa, joka sijaitsee aivan ydinkeskustassa Kampissa. Unikassa olen käynyt monia kertoja ja pitänyt kovasti asiakaspalvelusta ja kampaajien työstä. Unika on myös Suomen ainoa ilmainen yksityinen kampaaja-parturi-koulutuskeskus.

Minulla oli jäljellä vielä muutama pidennys päässä, jotka irrotettiin ja huonot latvat leikattiin. Luonnonkiharassa hiuksessa latvat näyttävät helposti huonoilta, koska hius on muutenkin hieman kuiva ja karhea. Valitsin kampaajaksi opiskelijan, koska haluan olla mallina heidän opiskelulleen ja näin tukea heidän työtään ja harjoittelua. Sain heti teetä juotavaksi, hyvän päähieronnan ja iloista palvelua. Hinnat ovat varmaankin kaupungin edullisimmat, joten voin senkin takia suositella kaikille. Hinnaston löytää nettisivuilta täältä.


Ylhäällä kuva lähtötilanteesta, jolloin latvat sojottivat minne sattuu. Lopuksi latvoista lähti muutama sentti ja hiukset suoristettiin. Todella hyvät tuli! :)

Tämän hetken lempibiisi. Rakastan videota, se on niin herkku!P.s. Kiitos kaikille viime postauksen kommenteista. Kappale on tosiaan vain demo, jonka takia ei niin valmiin kuuloinen eikä myöskään menossa minnekään levitykseen. Lisäilen varmasti lisää lauluklippejä vielä tänne lähiaikoina!

maanantai 25. lokakuuta 2010

Demolaulu

Nauhoitettiin muutamia kuukausia sitten leppoisa demo suomeksi. Tänään-kappale kertoo ihastumisesta ja valmistautumisesta ihastuksen kohtaamiseen. Voin hieman paljastaa, että sopii omaan elämäntilanteeseeni tällä hetkellä.. ;)

Saa kommentoida!P.s. Olen alkanut keikkailla erään kokoonpanon kanssa Soho-yökerhossa Punavuoressa (basso, synis, rummut). Esiinnyn yleensä torstaisin (klo 23.30 ->) ja laulan siellä ikivihreitä, soulia ja jazzia. Jos uskaltaudutte kyseiseen ravintolaan käymään, niin tulkaa ihmeessä kuuntelemaan.

Hyvää viikonalkua kaikille! <3

perjantai 22. lokakuuta 2010

Salille mars!

Olen ollut tällä viikolla joka päivä salilla. Olen aloittanut kuntokuurin ja terveellisemmät elämäntavat. :) Esittelen tässä postauksessa vähän salivarustustani sekä treeniohjelmaa. Käyn salilla Elixiassa, olen ollut siellä myös töissä.

Alhaalla kuva salin jälkeen meikittömänä.


Nahkainen treenikassini, ostettu Espanjan torilta.


Hyvät treenivaatteet joustavat, tukevat ja antavat ihon hengittää. Ostin salivaatteet Espanjasta: housut ovat polvipituiset ja topissa on sisällä tukiliivi.


Pidän paljon juoksemisesta, joten ostin salille juoksukengät, joilla voi helposti juosta matolla. Kengistä ei lähde pohjasta mustaa väriä ja niillä voi helposti myös esim. polkea kuntopyörällä.


Crossarilla, kuntopyörällä tai juoksumatolla treenatessa katson televisiota ja kuuntelen musiikkia. Hyvät kuulokkeet ovat kaiken a ja o. Omani ovat ihanat ja tyylikkäät Skullcandyt, jotka tilasin netistä Superkaupasta täältä. Olen tilannut kyseiseltä nettisivulta ennenkin tavaraa. Jos miettii vaikka joululahjan suhteen, sivuilta löytyy mitä kummallisimpia ja hauskoja ideoita.


Teen salilla paljon aerobista harjoittelua yleensä aloittaen kuntopyörästä tai crosstrainerista (40-45 min) ja jatkaen harjoittelua vielä juoksumatolla (15-30 min). On päiviä jolloin teen vain liikunnallista, mutta yleensä teen myös anaerobisen harjoittelun: vatsat, ojentajat, hauikset, rintalihakset ja selkälihakset ovat yleisimmät lihakset, joita treenaan.

Tärkeintä on näin pimeinä syksy- ja talvipäivinä saada lisäenergiaa ja sitä juuri treenatessa saa. Kunto nousee, joka on myös tärkeää. Painonpudotus voi tulla siinä sivussa, ei sekään pahitteeksi olisi. Tärkeintä liikunnassa on kuitenkin se, että sen monipuolistaa sekä löytää itselleen oikeat liikuntamuodot. Itse pidän eniten saliharjoittelusta, juoksusta ja uinnista. Myös tanssiminen on ihanaa vaikka en olekaan harrastanut sitä vuosiin..

Mutta kaikille energistä syksyä! Lisäkysymyksiä saa esittää. :)