tiistai 1. marraskuuta 2011

Caron yllätyssyndet

Päätin lauantaina lähteä Espoon Suvisaaristoon viettämään Caron yllätyssynttäreitä. Serkkuni Ella oli järjestänyt isovanhemmillamme yllärin, jossa tietämätöntä Caroa odotti lauma ystäviä ja Halloween-juhlat. Itse en pidä oikein Halloweenista enkä oikeastaan mistään naamiaismeiningeistä, mutta hauskaa oli! En pukeutunut mihinkään erityiseen, mutta otin Lunan mukaan, joten se sai toimia asusteena..:DMaukkista maumau!

11 kommenttia:

 1. kissa mukaan bileisiin, asusteeksi.....

  VastaaPoista
 2. AIVAN IHANA TOI KISU! HALUAN TOLLASEN. vaikka muuten en kissaihminen ookkaan, mut toihan on ihan lumoava! :))

  VastaaPoista
 3. kuka tuo poliisiksi pukeutunut on?? aivan älyttömän kaunis! onko sillä blogia?

  VastaaPoista
 4. Mikaelin selkä ja vähän silmäruokaa (;

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: No, kissa nyt vaan oli mukana.

  Anonyymi: Sama mulla. En itsekään ole kissaihminen, mutta persialaisia kissoja rakastan. Luna on paras <3

  Anonyymi: Hän on synttärisankari eli Caro. Hänellä ei ole blogia.

  Jasmine: Näin on!

  VastaaPoista
 6. Ei kissoja oteta mukaan juhliin! :(

  Muuten tosi kivoja kuvia

  VastaaPoista
 7. Sharon hei, tykkään muuten sun blogista mutta kissan omistajana en todellakaan itte ottais kissaa mukaan mihinkään viinahuuruisiin bileisiin vaan siksi koska se on niin söpö ja kaikki saisivat ihailla sitä, ei se ole mikään lelu. Lunan olis ollut paljon mukavampi kotona.. tai mistä minä tiedän, tää on vaan mun mielipide

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Voin sanoa rehellisesti, että noissa bileissä ei viinaa ollut ollenkaan. Ja Lunalle kyseinen paikka oli tuttu koska se on Ellan ja mun mummola, jossa Luna on käynyt kymmenen kertaa. Joten en nää syytä miksei Luna saisi olla mukana. Luna on hieman erilainen kissa kun monet muut, se on rauhallinen, tulee toimeen kaikkien kanssa eikä pelkää yleisillä alueilla.

  VastaaPoista
 9. Sharon rakas, mulla ois toive. :) Eikö sinun serkkusi Ella asunut Keniassa? Voisiko Ella lainata sinun blogiasi ja tehdä jonkun kivan Kenia-postauksen missä kertoisi millaista oli asua Afrikassa ja millaista arki siellä oli jne. :) Ois ihanaa. Pusuja!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Aivan.

  Anonyymi: Joo, on asunut :) Voisin kysyä Ellalta, jos hän tekisi jonkun postauksen sieltä. Se olisi varmasti mielenkiintoista! Kiitos ehdotuksesta <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3