torstai 31. maaliskuuta 2011

Kynnet kuntoon

Sain tänään testattavakseni uusia ihania kynsilakkoja. Huollan itse kynsiäni kerran viikossa enkä ole omistanut moneen vuoteen rakennekynsiä. Säännöllisen huollon ansiosta kynteni ovat vahvistuneet ja kasvavat nyt pitkinä lohkeamatta. Sääntö numero yksi on kuitenkin se, ettei kynsiä kannata pitää ilman lakkaa. Levitän aluksi kynsilleni öljyn ja painelen kynsinauhojani taakse päin. Seuraavaksi pesen kädet saippualla, kuivaan ne ja levitän kynsille aluslakan, joka vahvistaa kynttä. Sitten levitän pari kerrosta itse lakkaa ja lopuksi vielä päällyslakan. Lakkaus kestää yleensä hyvänä noin viikon. Seuraavassa hieman lisätietoa kuvien kera.

Sain siis IsaDoran Second Nail -nimisen aluslakan, joka tekee kynnen pinnalle niin sanotun uuden pinnan. Se kovettaa kynttä ja ravitsee sitä auttaen sitä vahvistumaan ja kasvamaan paremmin. Kyseinen lakka toimii myös hyvin aluslakkana antaen tasaisen pinnan.Viilasin aluksi kynteni suoraan muotoon ja levitin aluslakan. Suorana ne eivät liuskotu tai katkea niin helposti sekä näyttävät mielestäni myös paremmilta.Seuraavaksi levitetään itse värillinen lakka. Itse rakastan räikeitä värejä ja kokeilen mielelläni kaikkia uusia sävyjä ja hauskoja keksintöjä. Punaisen kaikki sävyt ovat lemppareitani, viinipunainen ykkönen. Tällä kertaa laitoin kuitenkin yhtä suurta suosikkiani pinkkiä. Sain kokeiltavakseni uusia Rimmelin tuoksuvia Lasting finish I love fruities -lakkoja. Lakkojen kuivuessa ne tuoksuvat hedelmiltä kynsissä. Sain kokeiltavakseni neljää herkullista sävyä.Levitin kynsiin sävyä 025 strawberry fizz, joka tosiaan kuivuessaan tuoksuu aivan mansikalle. Ihana!Levitän aina lopuksi kynsiin ja kynsinauhoille muutaman tipan Opin drip dry -pikakuivattajaa. Tipat nopeuttavat lakan kuivumista ja kovettumista sekä kosteuttavat kynsinauhoja. Täydellinen tuote!Valmis!Puoli tuntia viikossa kynsiin uhrattuna pitää kädet kauniina sekä säästää rahaa, kun ei täydy käydä huollattamassa kynsiä muualla tai hankkia rakennekynsiä. Täytyy muuten joku kerta esitellä kaikki kynsilakkani, niitä on varmasti monta kymmentä eri sävyä! :D

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Bibalot

Olin perjantaina Lauran kanssa More to love -tyttöjen juhlissa Simonkadun Herkussa. Tarjoiluja oli paljon, syömisiä ja juomisia. Oli myös kiva nähdä runsaanmäärin ihania tuttavia ja ystäviä! Kuvat puhukoot puolestaan!

 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 


Mekko H&M ja leopardisukkikset Ginasta.

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Tatemessut

Olin tänään käymässä Helsinki Ink tatuointimessuilla Kaapelitehtaalla. Kolme päivää kestävien messujen jälkeen sunnuntai ei ollut se paras päivä, sillä tatuoijilla ei enää oikein ollut aikoja vapaana. Tamperelainen tuttava oli käynyt ottamassa messuilla ensimmäisen värillisensä eilen. Itselläni on siis myös kaksi leimaa, joista yksi värillinen ja yksi musta. Nyt viikonloppuna on tullut sen verran oltua ulkona, että tämä päivä on kokonaan mennyt vain rennosti sosialisoiden ja syöden. Koko ajan on ollut nälkä! :D

 
 
 
 


Nyt on vähän oloja, joten pakko mennä aikaisin nukkumaan. Perjantain iltamasta vielä tulossa postausta myöhemmin!

torstai 24. maaliskuuta 2011

Säilytystilat

Lupasin esitellä teille kotini kaapistot, joissa säilytän vaatteita, kenkiä ja muita. Huomasin tuossa pari päivää sitten, että olen ostellut saappaita todella paljon. Pelkästään mustia saappaita, matalia ja korollisia löytyy tällä hetkellä yhteensä 10 paria plus yhdet punaiset kumisaappaat. Muita kenkiä esim. balleriinoja, lenkkareita ja talvikenkiä on yhteensä 17 paria. Lisäksi korkokenkiä löytyy 12 paria. Eli yhteensä 39 kenkäparia. Uusimmat kengät ovat alhaalla näkyvät Adidaksen lenkkarit kesäksi. Haluaisin ostaa vielä ainakin kahdet kengät eli mustat Converset, sillä edelliset käytin puhki sekä kiiltonahkamaiharit. Täytynee joku kerta tehdä kenkäpostaus, jossa esittelen kaikki kenkäni! Minua itse asiassa haastateltiin radioon kenkämuodista pari päivää sitten. Haastattelusta tulossa klippiä myöhemmin!Täällä säilytän paitoja.

 


Tässä takkeja ja kenkiä.Hattuhylly (ihan sikin sokin).Roikkuvat vaatteet ja korkokengät.Leggingsit, housut, farkut ja alhaalla mekot.Täällä säilytän mm. koruja, kelloja, aurinkolaseja, nuotteja ja muuta.Sängyn viereisessä kaapistossa säilytän sukkia, alusvaatteita, vöitä ja muita tavaroita. Oikein tilaihme!Sitten on vielä yksi kaappi käytävällä, joissa säilytän takkeja, kenkiä ja muita sekä hylly, jossa on kaikki laukkuni, mutta en viitsi kuvata niitä turhaan. Kaikki on vain päällekkäin, joten ei sieltä pystyisi erottamaan mitään.. :)

Täällä asunnossa yksi parhaimmista asioista on juuri säilytystilojen runsaus. Kotini eteiskäytävällä on todella paljon kaapistoja, joihin voi piilotella tavaraa. Tämän takia kotini pysyy siistinä kaikesta turhasta. Lupaan kuvata lähiaikoina muitakin tiloja kodistani!

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Namnam

Olin eilen Maijan kanssa syömässä sushia Itamae -nimisessä ravintolassa Forumissa. Nyt kannattaa tarkkailla ravintoloita, nimittäin monessa paikassa on vielä tämän kuun loppuun saakka voimassa SYÖ! Helsinki -viikot ja sen mukana tuomat tarjoukset. Sain eilen esimerkiksi 15 palan sushisetin kympillä! Täältä löytyy kaikki ''kympin ravintolat'': http://www.city.fi/syo/

 
 


Tein muuten itselleni Tumblr-nimisen inspiraatiosivuston, johon laitan kuvia kaikesta minulle mieluisasta sekä lisäksi itsestäni kuvia, joita en ole aikaisemmin julkaissut. Lisään kuvia sivustolle päivittäin. Käykää katsomassa se täältä: http://sharonin.tumblr.com/

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Ihana Dui

Olin viime viikolla taas Dui Clinicillä kasvohoidossa. Dui-hoitola sijaitsee aivan keskustassa Aleksanterinkadun päässä (sisäänkäynti Helenankadun puolelta) eli sinne on todella helppo mennä! Käyn hoidossa useasti, jotta ihoni pysyy terveen hehkuvana. Minulla on ollut paha akne, jota olen hoitanut lääkkeillä. Ihon epäpuhtaudet saa kyllä lääkkeillä melko hyvin hoidettua pois, mutta kuurin jälkeen iho ohentuu sekä siihen saattaa jäädä arpia. Itse olen syönyt ihooni lääkitystä ainakin kolme kertaa aknen takia, mutta arpia ei ole jäänyt yhtään! Jos en olisi käynyt Dui-hoidossa, ihossani olisi varmasti pahoja arpia ja kuoppia, joita olisi vaikea peittää edes meikillä.

Duissa levitetään aluksi hoitava Acne Formula -öljy kasvoille ja kaulan alueelle. Tämän jälkeen iholle tuodaan matalataajuusvirtalaitteella sähköstimulaatiota, joka edesauttaa yrttipohjaisten tuotteiden vaikutusta. Sähköstimulaatio tehdään hellävaraisilla messinkielektrodeilla ihoa sivellen sekä akupunktiopisteitä rullaelektrodilla aktivoiden. Käsittelyssä tehdään yhteensä kuusi eri vaihetta ja viimeiseen vaiheeseen kuuluu omalle iholle sopivat naamio. Itselleni laitetaan yleensä savinaamio, jonka jälkeen lopputulos on todella hehkeä ja raikas! Hoidossa rentoutuu heti ja useasti myös nukahtaa. Hoito laittaa nesteet liikkeelle ja tulokset näkyvät välittömästi käsittelyn jälkeen. Ihoni on vahvistunut, näpyt pysyvät poissa, ihohuokoseni ovat pienentyneet ja jopa hävinneet olemattomiin sekä kasvojeni iho on paljon kuultavampi kuin ennen.
 
 
 
 


Jos teillä oikeasti on finnejä, arpia tai ryppyjä, joista haluatte eroon ilman kipua ja punoittavaa ihoa, kannattaa käydä kokeilemassa Dui-hoitoa. Se auttaa jo ensimmäisellä käyntikerralla ja parantaa ihoa syvältä asti. Mikään muu kokeilemani hoito ei ole auttanut yhtä hyvin ja pitänyt epäpuhtauksia samalla kurissa. Nettisivut löytyvät täältä: http://www.vipclinic.fi/

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Nolla-ilta

Olin viettämässä lauantain-iltaa Nollassa Nastan, Jutan ja muiden tuttujen kanssa. Alkuillasta alottelin mm. Lauran ja Jutan luona. Ilta sujui oikein kivasti kunnes loppuillasta tuli riitaa eksän kanssa. Mulla ei oo ikinä elämässäni kiehunut niin paljon kuin eilen yöllä. Tuntui, että räjähdän! Taisin varmaan purkaa ja sanoa kaikki mahdolliset kirosanat ja haukkumasanat mitä vain voi sanoa. Kilttinä ja hyväkäytöksisenä pelästyin jo itsekin miten kylmän linjan voinkaan vaihtaa päälle.. 
 
 
 
 
 


Pilkulliset sukkikset Ginasta, mekko Zarasta ja korkkarit Biancosta.