maanantai 30. toukokuuta 2011

Näytös

Oltiin torstaina Empun kanssa TAIK:n näytöksessä ihastelemassa suunnittelijoiden luomuksia. Kivoja leikkauksia ja räikeitä värejä näkyi tänä vuonna, hyvä näytös oli!Meillä on Lunan kanssa mennyt todella hyvin ja se on kotiutunut loistavasti. Laatikolla osataan jo käydä ja sänkyynikään Luna ei enää ryömi yöllä vaan menee omalle paikalle nukkumaan. Ollaan yhdessä matkustettu kavereita moikkaamaan ja olen totuttanut Lunaa paljon ihmisten ilmoille. Rakas kissani on erittäin kiltti ja hyväkäytöksinen eikä ole rikkonut tai edes siirtänyt tavaran tavaraa! Nukutaan Lunan kanssa aina päiväunet yhdessä, kissan kehräys nukuttaa välittömästi. Rakastan Lunaa niin paljon.

Lempipaikkakin ikkunalaudalta on löytynyt!


Palaan kissaterkuin varmasti myöhemmin!

P.s. Laura Närhen uusi levy on muuten todella hyvä.

perjantai 27. toukokuuta 2011

Demo

Tehtiin kouluprojektina Sonic Pump -studiossa kaikki omat cover-demot, johon saatiin taustaksi livebändi eikä mitään karaoketaustaa. Halusin valita omaksi kappaleekseni jotain menevää, mutta klassikon. I'm so excited oli mielestäni energinen ja sopiva äänelleni laulettavaksi. Pidän yleensä eniten balladien laulamisesta koska niissä ääneni tulee parhaiten esille, mutta tällä kertaa tein oman ja hieman nuorekkaamman version The Pointer Sisters:ien I'm so excited -kappaleesta.

torstai 26. toukokuuta 2011

Viikonloppuna

Oltiin viikonloppuna isolla porukalla Kappelin avajaisissa käymässä. Oli ihan hauska vain istua ja vaihtaa kuulumisia lämpimänä kesäiltana. Nyt kun illat alkavat pikkuhiljaa lämmetä, terassit kutsuvat paljon väkeä istumaan iltaa. Alkuillasta olimme Jutan kanssa käymässä Monkin ja Weekdayn 1-vuotis synttäreillä. Yleensä kaikki tapahtumat, avajaiset sun muut hömpät sattuvat samoille päiville. Kevät ja kesän alku ovat juuri sitä aikaa kun avajaiset starttaavat ja kaikki mahdolliset kissanristiäiset pidetään. Niissä on kuitenkin ihan hauska käydä moikkailemassa kavereita ja näkemässä menoa ja meininkiä. Serkkuni Ella tulee huomenna perjantaina takaisin Suomeen Keniasta - ihanaa! Odotan innolla ''siskoani'' takaisin kotiin <3

Kuvia viikonlopulta.


Postaustahtini on hieman laskenut koska olen joutunut olemaan niin paljon töissä. Lopun ajan olen käyttänyt muuhun aktiviteettiin. Lupaan kuitenkin tehdä tässä asiassa parannusta! :)

tiistai 24. toukokuuta 2011

Soulmates

Oltiin Nastan kanssa vähän aikaa sitten Jo Stancen keikalla Le Bonkissa. Itse pidän todella paljon kyseisen kokoonpanon solistin Johanna Förstin äänestä. Jo Stance on upeaa soul-musiikkia englanniksi laulettuna. Tätä olen kaivannut jo niin kauan Suomeen! Aidot soittimet, paljon puhaltimia ja rentoa fiilistä. Mahtava keikka oli!!


perjantai 20. toukokuuta 2011

Löytöjä

Olin eilen käymässä Forumin Vilassa katsomassa kevään uutuuksia sekä etsimässä itselleni yo-mekkoa serkkuni ylioppilasjuhliin. Vilassa on kyllä todella kauniita, naisellisia ja hyvin istuvia mekkoja. Siellä on myös valmiita settejä esillä, joista on helppo koota asukokonaisuus niin juhlaan kuin arkeenkin.

Vilaan oli tullut kesäksi ihania safari- ja etnohenkisiä vaatteita ja asusteita.Itse valitsin valmiin juhlasetin Forumin Vila-liikkeestä, ettei tarvitse kotona ihmetellä vaan yhdistää kerralla kaikki löytämät vaatteet ja asusteet yhdeksi kokonaisuudeksi.


Tänään päällä oli laulukeikalla uusi röyhelöjakku.


Näette koko setin päälläni sitten yo-juhlissa. Täytyy olla ajoissa liikkeellä, että saa parhaimmat päältä!


Pusuja!

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Elle-päivät

Olin tänään töissä Elle Café:n avajaisissa Skanno-sisustusliikkeessä. Huomenna torstaina starttaa Ellen tyyliviikko, joka sisältää ohjelmaa, tapahtumia ja tarjouksia ympäri Helsingin keskustaa. Skannossa Manskulla toimii Ellen pop up -kahvila, jossa näytillä eri suunnittelijoiden luomuksia sekä yhteistyökumppaneiden pisteitä. Ellen sivuilta löytyy lisätietoa tapahtumasta, joka kestää siis lauantaihin saakka: http://www.elle.fi/tyyliviikko/

Ajattelin mennä itse avajaisissa käymään vieraana, mutta sainkin työtarjouksen tarjoilijana ja päätin mennä töihin kyseiseen tapahtumaan. Olin Valion pisteellä tarjoilemassa juustoja ja keksejä. Valion piste ja maistiaiset ovat esillä koko Elle-tapahtuman ajan, joten sinne siis herkuttelemaan!


Hankin muuten pari päivää sitten pienen persialaisen kissavauvan! :) Siitä postausta tulossa PIAN!<3