torstai 28. heinäkuuta 2011

Yöuinnilla

Olen kovasti tykästynyt Eiran melkoisen uuteen rantaan, joka sijaitsee parin sadan metrin päässä kodistani. Rannalla on hienoja rakennelmia ja upeita valoja. Paikalle on tuotu hiekkaa ja rannan vieressä on myös iso laituri, josta voi hypätä uimaan. Olen käynyt nyt useasti aurinkoisina päivinä ottamassa siellä aurinkoa sekä yöihmisenä myös yöuinnella seurassa. Vesi on ihanan lämmintä ja virkistävää - hyppääminen on paras vaihtoehto epäröijille :)


Silmät kiiluen merelle!Nyt tämä yökukkuja menee nukkumaan ->

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Back to black

Oltiin Jassun kanssa Kampin Johdossa syömässä pari päivää sitten. Johdossa on varmaan hinta-laatusuhteeltaan kaupungin parhaimmat salaatit. Tämän jälkeen suuntasimme moikkaamaan kavereita Koffariin. Näytin kuulemma ''kiltiltä'' koulutytöltä.Järkkärini on taas lakossa, joten tässä täytynee tyytyä pokkarin ja iPhonen kuvalaatuun.R.i.p. Amy Winehouse, joka kuului lempisoulartisteihin ja oli aivan uskomaton muusikko sekä laulaja<3

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Luna ja punainen hiiri 2

Tai marsu mikä lie.. Vakiolelu siis taas kehissä!
sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Oolalaa

Oltiin Ellan kanssa Kaivohuoneella keskiviikkona käymässä.Päälläni oli www.oia.fi-nettisivuilta hankitut sandaalit ja laukku. Oia:lla on aivan ihania, nuorekkaita ja persoonallisia vaatteita ja asusteita. Oia sai alkunsa kaksi vuotta sitten ja halusi tarjota suomalaisille nuorille muotia ja helppoja ostoksia netissä. Kyseisen nettisivujen perustajat kuvaavat itse mallikuvansa ja käyttävät kuvissaan heille tuttuja ihmisiä. OIA.fi aukaisi vihdoin ovensa huhtikuussa 2011. Tällä hetkellä valikoima on suunnattu 15-35-vuotiaille naisille.


Käykää katsomassa Oia:n nettisivuilta kesä-ALE-tuotteet!Chromeo esiintyy tänään Tavastialla, mutta harmittaa, etten pääse katsomaan sitä. Ihan huippu duo!

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Ruisrock Day3

Huominen venyi hieman pitkäksi, mutta seuraavassa siis Ruisrockin viimeisen päivän postaus! Sunnuntaina olin jo melko lopussa ja saavuin festarialueelle vasta iltamyöhään. Parhaimpia esiintyjiä viimeisenä päivänä oli oikeastaan vain Jenni Vartiainen ja Robyn. Menimme Ruissiin autolla jonka takia olimme onneksi jo yhden maissa yöllä kotona Helsingissä. Maanantaikin meni vielä palautuessa - huh. Mutta tässä viimeiset kuvat.


Meen tästä Roskaan töihin, tulkaa moikkaa!

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Ruisrock Day2

Tokana päivänä ei enää ollut niin hyviä artisteja esiintymässä. Näkemisen arvoisia oli mm. Uusi Fantasia, Anna Calvi ja Scandinavian Music Group. Mutta hengailtiin jonkin verran Koffin pisteen alueella ja nähtiin paljon tuttuja. Muutamia lukijoitakin tuli rohkeasti esittäytymään! Paljon terkkuja niille kaikille ihanille, jotka uskaltautuivat jutulle :)

Lyhensin muuten toispuoleisen siilin festareiden kunniaksi ;)


Huomiseen taas!

Ruisrock Day1

Lähdimme Suskin, Even ja Juhiksen kanssa perjantaina ajamaan kohti Turun Ruissaloa ja Ruisrockia. Olen päättänyt käydä kerran vuodessa aina eri festareilla ja takana ovat tällä hetkellä isoimmista festareista Rmj, Flow ja Provinssi. Koko viikonlopun ilma oli mitä ihanin, aurinko paistoi koko ajan ja uimassakin pystyi käymään.

Ensimmäisenä päivänä mielenkiintoisimmat esiintyjät olivat lähinnä Carpark North, Hurts, Paramore ja The Prodigy. Juuri lempibändini The Prodigy oli syy siihen miksi valitsin Ruisrockin tämän vuoden festareiksi. Oli aivan mieletön keikka!!


 Lisää kuvia tulossa huomenna!