keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Punapää lansussa

Olin viime viikolla H&M:n Versace-malliston lanseeraustilaisuudessa. Vaatteet on kuulemma jo loppuunmyyty, mutta ei ihme, sillä joukosta löytyi kyllä joitain helmiäkin. Muun muassa ihana musta turkisliivi, joka valitettavasti jäi ostamatta. Onhan noita liivejä jo omastakin takaa..


Muutamia kuvia malliston vaatteista. Ehkä kuitenkin hieman liian kirjavia omaan makuun.
Oon viihtynyt tällä pitkällä letillä tosi hyvin. Pitkä on kuitenkin se mistä pidän eniten. Ja onhan se sitten taas lyhyt kun pidennykset ottaa pois. Punaisessa on vaan se rasite, että tukkaa joutuu värjäämään niin usein ja ylläpitämään kirkasta sävyä Color Maskilla ynnä muilla tököteillä. Punainen haalistuu sen verran nopeasti..

Onko teillä kokemuksia punaisesta väristä ja hoito-ohjeita punaisen ylläpitämiseen?

maanantai 21. marraskuuta 2011

Nyt kävi näin..

Woops..

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Pikkujouluni

Järjestin viime lauantaiksi hyville ystävilleni pikkujoulut. Teemana oli Espanja ja tarjoilinkin syötäväksi erilaisia tapaksia ja espanjalaista puna- sekä valkoviiniä. Luna nautti huomion keskipisteenä olemisesta.
Kaikista vieraista en valitettavasti saanut kuvaa, mutta kiitos vielä kaikille niille, jotka saavuitte paikalle. Oli kiva ilta kaikin puolin! (:

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Nrj Fashion Awards -11

Olen ollut täysin blogikatkolla pari päivää sillä aika ei yksinkertaisesti ole riittänyt postailuun. Järjestin esimerkiksi lauantaina juhlat kotonani, joka on yksi syy vikonlopun hiljaisuuteen netin puolella.

Haluaisin kirjoittaa enemmän ja useammin arkisista asioistani ja tekemisistäni, mutta viime aikoina on ollut enimmäkseen vain kuvamateriaalia kaikenlaisista häppeningeistä. Pahoitteluni myös tästä.

Tässä tulee lisää. Olimme nimittäin Hannan, Juhiksen ja Suskin kanssa keskiviikkona Finlandia Talolla Nrj Fashion Awardseissa. Valitsin tilaisuuteen hyvin klassisen asukokonaisuuden. Seitsemättä kertaa järjestettävän Nrj Fashion Awardsin teemana oli tänä vuonna ''Design in the Spotlight''. Vaatesuunnittelukilpailun voitti Ballet-niminen mallisto, jonka olivat suunnitelleet Saara Huhta (Metropolia AMK) ja Laura Huhta (Hämeen AMK).
Huomenna palaan satavarmasti!