perjantai 27. heinäkuuta 2012

Kesä?

Ollaan naurettu Yassun kanssa sitä, että täällä on oikeasti marraskuun säät. Varsinkin illalla on tosi kylmä ja syksyinen ilma, jolloin on joutunut monta kertaa laittamaan jopa kaulaliinan kaulaan. Puhumattakaan lämpimästä takista, pitkistä housuista ja muista. En käsitä!? Onneksi lähden kohta täältä toisaalle..

Käytiin syömässä yksi päivä sushia ja mentiin ihmettelemaan Stockmannin Herkkuun. Ajateltiin, että ostetaan jotain herkkua kotiin, mutta mukaan tarttuikin vain ananas. Yassu asuu luonani syyskuun loppuun saakka, jonka jälkeen muuttaa Lontooseen opiskelemaan. Moni ystäväni lähtee pois syksyllä, ja on kummallista miten niin moni muuttaa ulkomaille samaan aikaan tai asuu siellä jo entuudestaan. Alexandra asuu Nykissä, Yassu lähtee Lontooseen, samoin Nasta, Susanna Mexicoon ja Ella ehkä Keniaan. Oon miettinyt, että se saattaa tarkoittaa jotain muuta omalla kohdallani. Ehkä lisää musajuttuja, joihin keskittyä, kumppani..? Ken tietää :) Ja onpahan paikkoja, joihin matkustaa ja saada yösija!
On jo nyt haikea fiilis, jos lähtee miettimään syvemmin rakkaiden ihmisten reissuja. Mutta aika menee nopeasti ja otan nyt kaiken irti tästä kesästä. Odotan eniten matkaa Espanjaan, johon on enää alle kolme viikkoa. En ole ostanut itselleni mitään vähään aikaan vaan shoppailen sitten Mallorcalla.

5 kommenttia:

 1. Oijoijoi mitä herkkuja! Just vedin eilen sushipläjäyksen Kotossa, mutta noi näyttää niin hyvältä, että tänään ehkä uusiks. Mikä toi paikka on? Ei varmaan oo lähellä tota dösistä, koska aijemmin siellä ei ainakaan ollu mitään sushipaikkaa, vai?
  Abe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Abe! Kuvan dösis ei oo lähelläkään :) Oltiin Kampissa Sushi + Wine:ssa. Suosittelen!

   Poista
 2. Ei liity postaukseen mitenkään, mutta mistä ostat rintaliivisi? Jos saa kysyä... Olet kuitenkin rintava nainen (kuten ruudun tällä puolella olevakin) ja mulla on ainakin ikuinen ongelma löytää kauniita liivejä jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä. AUTA! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostan yleensä Stockalta ja ulkomailta. Viime rintaliivit hankin Nykin reissulla Victoria's Secretistä - ihan huiput!

   Poista
  2. Saanen vinkata, Brastop.com! Ite oon 65F/70FF ja ton sivun löydettyäni en aio enää hommata liivejä muualta..

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3