sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Reissupostaus 2

Seuraavana päivänä eli perjantaina käytiin tutustumassa Porin keskustaan. Tilattiin normaalihintaiset salaatit eräästä nimeltä mainitsemattomasta paikasta, mutta ku ne saapuivat, meni ruokahalu totaalisesti. Aivan kuin olisi tilannut kouluruokaa tai alkusalaatin. Mentiin kokin luokse ja annettiin salaatit takaisin. Sanottiin, että ollaan tultu Helsingistä asti ja halutaan syödä kunnolla ja saada rahalle vastinetta. Kokki vastasi vain tylysti, että menkää te helsinkiläiset sinne takaisin vaan.. Mutta päädyttiin lopulta Amarilloon syömään, jossa saatiin tosi hyvää palvelua. Porissa on mukava kun on paljon ulkoterasseja, joissa voi katsella ihmisiä ja nauttia auringonpaisteesta. Meidän ohi meni näyttävä Salsa Factoryn rekka sekä pöydän viereen parkkeerasi hienot hevosvaunut.

Kävästiin illemmalla Tampereella katsomassa Groove Armadaa ja Basement Jaxxia sekä moikkaamassa frendejä. Kyseessä oli dj-setit, jonka takia itse hittibiisien sijasta pojat soittivat enimmäkseen perusjunkutusta. Käytiin lisäksi syömässä siipiä Captain Hook -nimisessä paikassa, jossa oli erittäin kiva ja erikoinen tunnelma ja hyvää safkaa.

Tampereelta palattiin takaisin Poriin katsomaan Sam Sparro:ta. Oon aina tykännyt Samin musiikista ja äänestä. Hyvän soulmusiikin lisäksi Sam oli erittäin karismaattinen ja muistuttaa mielestäni ulkonäkönsä ja äänensä puolesta vahvasti Freddie Mercury:a. Oli niin hauskaa, että olisi vain voinut tanssia läpi yön. Oltiin isolla poikaporukalla liikenteessä ja siirryttiin vielä jatkoille Soma-nimiseen baariin.


Groove Armada
Basement Jaxx
Sam hyppäsi yleisöön.


Oli taas todella tapahtumarikas päivä ja lämmin aurinkoinen sää. Kuvasaldoa on niin paljon, että postaan vielä yhden postauksen reissusta! 

16 kommenttia:

 1. "Sanottiin, että ollaan tultu Helsingistä asti"

  Ei jestas teitä STADILAISIA... Olisikohan tullut HIEMAN parempaa palvelua jos olisitte vain yksinkertaisesti sanonut, että salaatti on huono ja haluatte paremman, ei mitään selvityksiä teidän asumishistoriasta? Itse oisin ainakin käyttäytynyt juuri samalla tavalla kuin kokki, jos mun eteen olisi tultu leikkimään helsinkiläistä kuningatarta. Huhhuh.
  -Minni-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä kanssa samaa mieltä, että asiakkailta tarpeettoman tylyä käytöstä kun asian olisi voinut varmaan kohteliaamminkin ilmaista ja kokilta täysin oikea vastaanotto tälle "kritiikille". mua tosin kiinnostaa, mikä salaatti oli kyseessä ja miltä osin ei täyttänyt teidän tasovaatimuksia? Ja et ole kuvaa lukijoillekaan tästä "karmeasta" vääryydestä ottanut, joten itse ainakin uskon kyseessä olevan liioiteltua diivailua.

   Poista
  2. Joo, siis ite on just "stadista" mut ei olis IKINÄ pokkaa mennä sanoo että HEI ollaan tultu HELSINGISTÄ saakkaa :D Se on jotenki niin itsestäänselvä "don't"... Jos ruoka on ala-arvoista niin siitä pitää sanoa mutta.. ei helkkari kun luin tota tekstiä :S :/ :D:D:D

   Poista
  3. Se oli kanasalaatti, jossa juustokimpaleesta leikattuja juustopaloja. Salaatit tuotiin pienissä lautasissa ja ne näyttivät ihan alkusalaateilta. Yassun annoksessa oli lisäksi hius. Heti kun salaatit tuotiin, meni ruokahalu ja lisäksi ne makso 9,30€, joten ei ollut sen arvoista. Lisäksi oli tosi huono ja tyly palvelu alusta saakka.

   Poista
 2. Onko sun kaveri lyhyt vai onko sillä vaan matala tuoli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yassu vain nojasi pöytään niin, että hän näyttää lyhyeltä.

   Poista
 3. Hook <3 Tampereella käydessä on aina pakko saada wingsejä...

  VastaaPoista
 4. mistä toi sun kaveris maastokuvioitu takki on? oon nimittäin metsästänyt ikuisuuden tollasta eikä mistään tunnu löytyvän :(

  VastaaPoista
 5. "tultiin helsingistä asti" aahahahahah apua kuolen nauruuun :D
  Pliis sä oot helsingist et vittu mistään manhattanilt ja vaikka olisitkin onks pakko olla noin diiva.. kokille pisteet :)

  VastaaPoista
 6. Jos kehä kolmosen ulkopuolelle uskaltautuu, nii kyllähän se ehdottamasti kannattaa mainita. Onhan kyseessä sentään tämä Suomen metropoli.

  HAHAHAHAHHAHAHA, ei luoja mitä jengiä.

  VastaaPoista
 7. Lähinnä Sharon varmaan tarkoitti tuolla sitä, että ovat tulleet kaukaa eikä niinkään sitä että ovat Helsinkiläisiä ja pitäis saada parempaa safkaa. Mutta kaikki pitää aina kääntää vääräksi. No kyllähän joku voi sanoa, että on just Stadista ja siks muita parempi :D. Mutta enpä usko, että tässä oli kysymys siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa. Kiitos paljon <3 Onneksi on myös teitä fiksuja anonyymejä :)

   Poista
 8. Kiinnostaisi tietää, että mikä toi eka ravintola sitten oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista nimeä ja vaikka muistaisin, en viitsisi kertoa sitä..:/

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3