maanantai 23. heinäkuuta 2012

Sandaalit kesäksi?

Nyt olisi luvassa teille taas kilpailua! Kun tuolla ulkona sataa, on kylmä ja tylsää, arvon nyt teille yhdet parit Ipanema sandaaleja. Itselläni on kuvissa näkyvät kukalliset ja ne on siitä syystä erityiset, että niissä on valmiiksi muotoiltu pohja, jolloin ne pysyvät paremmin jalassa eivätkä hiertäneet ollenkaan. Käytin niitä muun muassa Lunan ulkoiluttamiseen. Ensi kuussa oon lähdössä lomailemaan Espanjaan, jolloin flipfloppini pääsevät kovaan käyttöön!Osallistuminen on yksinkertaista. Kommentoikaa tähän postaukseen paras matkamuistonne ja arvon yllätysmallin voittajalle! Muistakaa lisätä kommenttiinne myös sähköpostiosoitteenne. Arvonta päättyy tämän viikon sunnuntaina eli 29.7. Onnea kilpailuun!!


http://www.ipanemaflipflops.co.uk/

34 kommenttia:

 1. Paras matkamuisto mulla on viime kesän Englannin matka! Olin 3kk siellä "kielimatkalla" ja oli aivan huippua:)

  s-posti: esku_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Parhas lomamuisto on ehdottomasti kun miehen kanssa oltiin ensimmäisellä yhteisellä lomalla Kyproksella. Yhteisestä sanattomasta sopimuksesta ei poistuttu hotellialueelta kertaakaan ja tyydyimme rentoutumaan aivan sata prosenttisesti. Puhumme siitä vieläkin naureskellen aktiivilomana. Ei mikään megalomaaninen muisto, mutta sitäkin sympaattisempi ja tärkeämpi.

  keskelina@gmail.com

  VastaaPoista
 3. No varmaan kun vuonna 2010 mentiin äidin kanssa Iso-Britanniaan tervehtimään pikkuserkkua ;) Oltiin suurin osa ajasta Cambridgessa ja mentiin pariks päiväks Lontooseenkin. Käytiin katsomassa the Phantom of the Opera ja syötiin sushia 3 kertaa päivässä ;) Ja shoppailtiin;)

  lindstrom.elsa@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. paras matkamuistoni on tukholman risteily avomiehen ja hänen veljensä kanssa:)
  niiina-@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Koti-ikävä, pimenevä ilta ja New Yorkin miljoonat valot lentokoneen noustessa ilmaan ja kotia kohti.
  Abe

  VastaaPoista
 6. viime syysloma teneriffalla oli kyllä huippu! :) tokavikan illan ihana auringonlasku, jolloin otettiin kuvia merenrannassa siskon kanssa :p

  akh_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. oi mä olen aiemminkin ihaillut noita ipaneman lipilopeja :)
  kaikissa matkoissa on kyllä ollut niin mielettömiä tapahtumia että tosi vaikeaa valita vain yhtä, joten valitsen viimeiseltä Chicagon reissultani hetken kun löysin monen vuoden nahkalaukunetsinnän jälkeen täydellisen Michael Korsin laukun <3

  paljettipanda@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Omat lomamuistot ovat jo muutaman vuoden takaa, Ranskan Antibes ja Cannes ja Kreeta. Nyt voisin antaa nuo sandaalit lahjaksi hääparille ja heidän häämatkaleen Dubaihin.
  nina40fi@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Parhaita matkamuistoja riittää. Yksi niistä on ehdottomasti se, kun oltiin Swazimaassa kierretty porukalla koko päivä minibussilla ympäri maata ja oltiin matkalla kotia kohti. Oli pilkkopimeää ja kuunneltiin musiikkia täysillä, ja siinä samalla kuskimme näytti omia kotikulmiaan. Yhtäkkiä kaiuttimista alkaa soida Shakiran Waka waka, jolloin löydetään itsemme pihalta tanssimasta slummin lasten kanssa tätä biisiä. Joka kerta kun kuulen Waka wakan mulle tulee mieleen tää maaginen hetki, se oli Afrikkaa parhaimmillaan!

  mirmakel (at) gmail.com

  VastaaPoista
 10. Paras ulkomaanmatkani oli reissu Englantiin. Matka ei ollut mikään tavallinen turistireissu Lontooseen vaan siskoni luokse pienelle paikkakunnalle. Suuren vaikutuksen teki se kuinka ystävällisiä ihmiset olivat verrattuna Suomeen. Tiedän, että on aika mahdotonta enää koskaan päästä samaan paikkaan uudestaan, koska kulkuyhteydet lentokentiltä olivat aika huonot, mutta toivossa on hyvä elää :) ehkä vielä joskus..

  -Suvi

  suvi.vil92@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Paras matkamuisto on Kreikasta. Olimme poikaystäväni kanssa katselemassa taivaallisen kaunista auringonlaskua aivan tyhjällä rannalla aurinkotuolissa sylikkäin, juttelimme kaikesta ja kuuntelimme aaltojen kohinaa. <3

  antep_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Hei mulla oli yhet ipanemat mutta kadotin ne! Se olikin ihan hyvä lomamuisto, kun ostin ne Malesiasta. Mun jalassa olleista flipflopeista yhtäkkiä poksahti remmi irti (tai toisesta niistä). Siellä sitten kävelin paljain jaloin ettien ensimmäistä vastaantulevaa kenkäkauppaa ja sieltä löytyi mulle ipaneman flipflopit:)

  VastaaPoista
 13. ja sähköposti unohtui.. malesia tarinaan lisään : tiinuh_@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Paras matkamuisto on varmaan kaikista monista viime joulukuussa tehty reissu Amsterdamiin! Oli ihanaa juhlia hyvien ystävien kanssa joulua amterdam tyylillä!

  sini.ala-passari@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Paras lomamuisto on kaikki leirit joissa nuorena kävin :) Niiltä matkoilta tarttui mukaan upeita ystäviä ja kokemuksia.

  sypa.blog@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Paras matkamuisto on tältä kesältä benjiihyppy Himoksella! :)

  bansku1989@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Paras matkamuisto on tältä kesältä benjiihyppy Himoksella! :)

  VastaaPoista
 18. viime kesänä ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka poikaystäväni kanssa Bulgariaan. reissu oli täydellinen ja täynnä romantiikkaa!

  VastaaPoista
 19. oho sähköposti unohtui. poikaystävän kanssa Bulgariassa käynyt: milla.eskelinen@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Vaikka kauempanakin on tullut reissattua, on paras matkamuistoni risteily tukholmaan, johon lähdin sokkotreffi-tyylillä erään pojan kanssa. Reissu oli ikimuistoinen ja pian onkin jo kolmen vuoden seurustelu takana :)

  heli_pih@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Paras matkamuisto on ehkä Roomasta ostettu valokuvakehys, johon olen laittanut rakkaita matkakuvia!

  vanillahelmi@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Paras matkamuisto on kyllä edelleenkin täällä suomen rajojen sisäpuolella, kierrettiin huvipuistot ja leirintä alueet... korvessakin käytiin -maisemat olivat mitä mahtavimmat. Tuli koluttua niin Pikkukylät kuin Suurkaupungitkin! ja hauskaa oli!

  however@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Paras matkamuisto on ehdottomasti pitkä työharjoittelu Malesiassa pikkukylässä ja sieltä saadut uudet kaverit sekä paikalliseen kulttuuriin tutustuminen.

  kz8654@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Muutaman vuoden takaisesta Lontoon reissusta on jääny Lappilaiselle pikkukaupungin asukille mahtavat muistot. Kaupunki kokonaisuudessaan tuntui ihan valtavalta ja kulttuuri niiin erilaiselta. Sinne on kyllä pakko päästä joskus uudestaan :) emppu123@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Ehdottomasti kaksi viikkoa Intiassa. Lensimme ensin Delhiin jossa olimme kolmen aikaan yöllä, 30 asteen kuumuus löi kasvoille kun astuimme kentältä ulos. Emme päässeet enää suunnittelemaamme hostelliin, koska se oli salvattu yöksi. Jouduimme "tyytymään" läheiseen viiden tähden hotelliin. Seuraaava päivä shoppailtiin "toreilla" Kojuja oli niin hirmuinen määrä että meinasi sokeutua. Vesisade alkoi ja loppui yhtä nopeasti jättäen jälkeensä likomärät reissaajat ja vihaisen taksikuskin.
  Lensimme Mumbain kautta Keralaan Kochin kaupunkiin jossa vietimme seuraavan viikon joogaten, harrastaen kalaripajattoa (miten se nyt ikinä kirjoitetaankaan, intialainen taistelulaji) ja saaden paikallista teatteri opetusta. SE OLI HUIKEAA!! Elämäni paras viikko.
  Meillä oli myös esitys jonka kävimme esittämässä eräässä yksityiskoulussa. Koulu oli erittäin vieraanvarainen ja antoivat meille käyttöön länsimaalaisen vessan, ettei tarvitse reikään lattiassa tähdätä. Mukavasti ajateltu, mutta vessan katossa oli miehen käden kokoinen lintuhämähäkki. Voin sanoa, että huusin ja kovasti!! :D Vieläkin menee vilun väreet. Huih!!!
  Kotiin palattiin aimoannos kokemuksia rikkaampana, 6kg laihempana ja erittäin väsyneenä, mutta todella todella onnellisena. Parempaa matka seuraa ei olisi voinut toivoa. Ohuesti harmittaa, että tuskin moista pääsee enää kokemaan, lämmöllä muistaen <3

  suvi.hakkarainen@gmail.com

  VastaaPoista
 26. paras matkamuisto on mun aktiomatka unkariin. oli paras reissu ikinä. ( :

  mirjam_88 @ netti.fi

  VastaaPoista
 27. Parhaimmat matkamuistoni sijoittuvat lähinnä Suomen Lappiin, jossa koskematon luonto ja sen kauneus ovat upeinta mitä olen ikinä nähnyt. Myös mielenkiintoinen matkamuisto sijoittuu Venäjälle Pietariin, jossa käytiin keväällä opintomatkalla. Upeat palatsit olivat huikeita, mutta heti nurkan takana saattoi olla alkeellista ja karua maisemaa ja köyhiä ihmisiä. Silti oli jännittävää päästä käymään maassa, jossa kommunikointi toimi lähinnä elkein ja käsimerkein, koska kukaan ei tajunnut englantia enkä minä venäjää. :D

  valeriedementor@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Parhaimmat matkamuistoni sijoittuvat lähinnä Suomen Lappiin, jossa koskematon luonto ja sen kauneus ovat upeinta mitä olen ikinä nähnyt. Myös mielenkiintoinen matkamuisto sijoittuu Venäjälle Pietariin, jossa käytiin keväällä opintomatkalla. Upeat palatsit olivat huikeita, mutta heti nurkan takana saattoi olla alkeellista ja karua maisemaa ja todella köyhiä ihmisiä. Silti oli jännittävää päästä käymään maassa, jossa kommunikointi toimi lähinnä elkein ja käsimerkein, koska kukaan ei tajunnut englantia enkä minä venäjää. Myös nauraminen oli kielletty tai sai pahoja katseita... :D

  valeriedementor@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Paras matkamuisto sijoittuu Maltalle, vuoden 2005 kielimatkalle. Oli se hurjaa 14 kesäsenä olla ulkomailla kolme viikkoa ilman vanhempia ja juhlia italialais- ja maltalaispoikien kanssa :-D

  cutesyxoxo@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Paras matkamuistoni on ehdottomasti espanjan matka kun olin ihan pieni. Kierreltiin paljon nähtävyyksiä ja se ei ehkä enää tässä iässä kiinnostaisi mutta silloin se oli ihan ykkösjuttu:--) mieleen on jäänyt etenkin banaanitarhalla vierailu joka oli ainakin lapsen silmin ihan huippua!

  annisofia1@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Paras matkamuistoni on koko Englannin matka, jonka tein kahdeksan vuotta sitten. Sain uskomattoman ihania ystäviä, joiden kanssa juttu kulkee edelleeen ja joita ikävöin jatuvasti :)

  Toiseksi paras matkamuisto istuu tuolla sohvalla, nimittäin avopuolisoni :D Sitä ei varmaan sen kummemmin tarvitse selitellä ;)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Ehdottomasti vuonna 2010 tekemäni Kreetan reissu. Olin reissussa kuukauden neljän muun suomalaisen nuoren kanssa. Oli aivan mielettömän hauska ja villi reissu! :)

  inta91@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Paras matkamuisto tulee Espanjasta, ku olin ysillä sielä reisussa. Asuin viikon isäntäperheessä ja ihania muistoja on jääny ! : )

  eva.saukko@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Hmm, kesän parhaat matkamuistot on kyllä kaveriporukassa tehnyt reissut. Leirielämää ja paras porukka koossa :)
  jennikoo_@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3