maanantai 13. elokuuta 2012

Vastauksia kyssäreihin

Kiitos lähettämistänne kysymyksistä! Tässä niitä tulee vastauksien kera :)

Kuka tai ketkä on sun lempi artisteja/ bändejä?
The Prodigy on aina ollut lempibändini ja Whitney Houston lempiartistini. Tykkään kuunnella eniten joko soulia tai elektroa. Musiikissa niin kuin monissa muissakin asioissa toimii parhaiten vastapainot. Muita bändejä ja artisteja, joista tykkään on mm. Adele, The Chemical Brothers, John Legend ja Amy Winehouse.


Jos sinun pitäisi muuttaa pois helsingistä, niin mihin suomen kaupunkiin muuttaisit? tehdäänpä kysymyksestä vielä vaikeampi, et saa valita isoja kaupunkeja, eli ei turku, tampere tms.. :)
Hmm. Muuttaisin luultavasti jonnekin Lahteen koska siellä on kivoja musiikkikouluja sekä lähellä Helsinkiä :) En ole koskaan asunut muualla kuin Helsingissä, joten pienemmälle paikkakunnalle muuttaminen olisi varmasti outoa.Mikä ois sun unelmien kaupunki asua ja millaisessa talossa?
Rakastan Espanjan kulttuuria ja paikka on mulle muutenkin tuttu sillä äitini omistaa sieltä talon. Voisin helposti asua oikeastaan missä vain koska sopeudun helposti. Mutta jos joskus aion muuttaa pois Suomesta, muuttaisin luultavasti joko Jenkkeihin tai Espanjaan. Florida ja Barcelona ovat esim. upeita paikkoja ja mieluiten tieytisti asuisin jossain upeassa kattohuoneistossa keskustan tai rannan lähellä.

Suosikki vaate, koru ja kengät?
Lempivaatteeni on varmaankin tällä hetkellä ponipaita, jonka ostin Nykistä, koru Flow-postauksessa näkyvä riikinkukkoriipus ja kengät Steve Maddenin niittisaappaat.

Kaikkien aikojen parhain leffa minkä oot nähny?
En voi sanoa vain yhtä koska nään upeita elokuvia monta kertaa viikossa. Olen elokuvien suurkuluttaja. Parhaimpia elokuvia on muun muassa Rakkautta Vain, Marie Antoinette, Taken, Titanic, New Yorkin Kadut ja kaikki Disney-animaatiot.Kadutko jotain elämässäsi?
Mulla ei ole ollut tapana katua asioita. Koita mieluummin oppia virheistäni ja nähdä kaikissa asioissa myös positiivinen puoli. Ihminen kehittyy ja viisastuu vuosi vuodelta, joten katuminen ei auta asiaa.

Onko sulla nyt jotain sutinaa vai ootko ihan sinkku?
On mulla jotain sutinaa, mutta kyllä mä sinkkukin olen :)


Osaatko nuotit?
En valitettavasti.Idolisi?
Esikuvinani on aina ollut musiikkialan ihmisiä, jotka tekevät sellaisia asioita, joita tavoittelen itsekin elämässä. Tälläinen ihminen oli esimerkiksi Whitney Houston, joka oli erittäin tunteellinen ja upea laulaja sekä artisti. Olen kasvanut hänen musiikkinsa ja tarinoidensa kanssa.

Lempiruokasi?
Omatekemä pasta ja jauhelihakastike.

Kuinka paljon sulla menee kuukaudessa rahaa vaattesiin?
Se vähän vaihtelee koska olen esim. nyt ollut ostamatta itselleni mitään koska tiedän lähteväni kohta Espanjaan. Ostan mieluiten vaatteita ulkomailta koska haluan ostaa uniikkeja juttuja ja myös siksi, että tänne muoti tulee niin myöhässä. Ostan mieluiten vaatteita kerralla paljon. Teen Stadissakin niin, että pidän palkkapäivän jälkeen monesti shoppailupäiviä, jolloin annan itselleni luvan ostaa mitä haluan. Jotten tekisi heräteostoksia, vältän kaupoilla pyörimistä muuten.


Mitä kieliä puhut?
Suomea, englantia, ruotsia ja vähän espanjaa. Hepreaa osaan lisäksi muutamia lauseita :)

Keneen ystävääsi luotat eniten?
En oikestaan luota kehenkään ihmiseen täysin. Koska uskoni Jumalaan on niin vahva, en ajattele koskaan tarvitsevani itselleni täydelistä luottohenkilöä. Vanhemmat ovat ainoita, jotka laittavat itseni heidän etusijalle, joten heidän kanssaan minulla on kaikista rehellisin suhde. Vanhempani tietävät minusta eniten asioita, joten heihin luotan parhaiten. Omaan kuitenkin mahtavia ystäviä, joille voin puhua mistä vain.

Paljonko sun blogilla on sivunavauksia päivässä?
3000-8000 päivässä, ja vaihtelee tosi paljon.Mitkä tapahtumat/tekijät elämässäsi on kasvattanut sua eniten ihmisenä?
Ihmissuhteet ja koulukiusaaminen. Olen vahvistunut paljon ihmisenä siitä kun minua on arvosteltu ja lyöty alaspäin. Olen tajunnut sen, että olen saman arvoinen kuin muut, mutta myös sen, että itseään on arvostettava sen verran, että osaa puolustaa itseään. Olen myös ollut kovin naiivi monissa miessuhteissa. Osaan nyt paljon selkeämmin huomata erilaiset merkit ihmisissä, jolloin kykenen paremmin välttämään ikäviä kohtaloita. Tunnen olevani rohkeampi tänä päivänä.

Mitä luulet tekeväsi 10 vuoden päästä? Entä missä toivot asuvasi silloin?
Toivon, että mulla olisi silloin perhe. Haluaisin muutaman lapsen ja ihanan miehen. Olisi myös hienoa elättää itseni musiikilla. Toivoisin asuvani ulkomailla perheeni kanssa.

Seuraatko laajasti uutisia?
Pyrin seuraamaan päivittäin.

Missä maissa olet käynyt?
Ainakin Israelissa, Ruotsissa, Virossa, Espanjassa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Saksassa, Sveitsissä, Keniassa, Latviassa, Belgiassa, Tanskassa ja Italiassa.
Mikä on omasta mielestäsi sun paras ominaisuutesi?
Aitous.
Mitä ruokaa pystyisit syömään loputtomiin? ^.^
Erilaisia salaatteja.Miten löydät niin ihania vaatteita?
Pidän silmät auki aina missä olenkin. Pidän vaatteista, joissa on jotain erikoista ja persoonallista. Ostan myös yleensä tiedostamatta sellaista mitä muilla ei ole. En myöskään seuraa muotia orjallisesta vaan pyrin luomaan erilaisia tyylejä itse.

Jos saisit matkustaa yhteen maahan ja vaan siihen, mihin menisit?
Luultavsti jonnekin Indonesiaan. Olen aina halunnut käydä siellä, ja siellä on kuulemma upeita kohteita.


Suunnitteletko korkeakouluopintoja?
En ainakaan tällä hetkellä.


Mitkä ovat mielestäsi Helsingin parhaat baarit? Entä ruokapaikat?
Parhaimmat baarit on tällä hetkellä Helmi, Adams, Groteskin terassi ja Kappelin terassi. Käyn yleensä niissä paikoissa, joissa on jokin tapahtuma tai ystäviä. Ruokapaikoista parhaimmat on hinta/laatusuhteeltaan Balihai, Shanghai Cowboy ja Amarillo.

Missä kaupoissa shoppailet mieluiten?
Suomessa lempikauppani on ehdottomasti Monki. Ulkomailla parhaita kauppoja on mm. Stradivarius, American Apparel, Bershka, Topshop ja Forever 21.

Oletko sinut itsesi kanssa?
Olen.Lempikirjasi?
Pidän näytelmäkirjallisuudesta tai elämäkerroista koska niistä voi oppia paljon. Hamlet oli mielestäni ihanan runollinen ja upea teos. Täytyy kyllä sanoa, ettei lukeminen ole koskaan kuulunut harrastuksiini. Koska minulla on vaikea keskittyä, kirjojen lukemisesta ei koskaan tule mitään.

Helsingin parhaat brunssipaikat? Sushiravintolat? Salaattiravintolat? "roskaruoka"? Jälkiruoat ja kahvit? :) Mikä tekee näistä paikoista parhaat? Mitkä ruokakokemukset on mielestäsi ehdottomasti kokeilemisen arvoisia pääkaupunkiseudulla?
Parhaat brunssipaikat on Pacifico, Kokomo ja Lasipalatsin brunssi. Paras sushiravintola on Sushi + wine sekä dine. Roskaruokapaikka on varmaankin Mama's koska siellä on hyvät pizzat. Paras kahvila on Torrefazione ja parhaat jälkkärit on Café Esplanadilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3