tiistai 28. helmikuuta 2012

Aussie Blog Awards 2012Vihdoinkin nämä järjestetään Suomessa, nimittäin Blog Awardsit! Olen jo monta vuotta miettinyt järjestäväni itse tai muiden bloggaajien kanssa kyseisen gaalan, muttei ajatus muuttunut koskaan teoiksi. Mutta hienoa, että tänä vuonna juhlitaan blogeja ja hienoa on myös saada olla ehdokkaana Reader's Choice -kategoriassa.

Olen nähnyt blogimaailman jo viiden vuoden ajan ja seurannut uusia blogeja jatkuvasti. Kaikilla on tilaa pitää blogia netissä ja mielestäni on arvostettavaa jos joku uskaltaa olla oma itsensä ja tuoda elämäänsä julki netissä. Nykyään lähes kaikki bloggaajat näyttävät omat kasvonsa blogeissaan. Kun aloitin se ei todellakaan ollut yleistä. Kaikille lukijoille löytynee varmasti mieluisa blogi, jota seurata. Joten annetaan bloggaajien tehdä omaa juttuaan arvostelematta heitä negatiivisesti turhaan. Jokainen näkee vaivaa bloggaamisen eteen. Kaikkia ei voi  miellyttää, joka on ihan selvä. Mutta juuri siksi kategorioita on useampia koska blogeja on niin eri tyylisiä. Erilaisuus on rikkautta, jota ainakin itse arvostan. Siksi olen itse pitänyt alusta saakka oman näköistä blogia, jossa olen ollu suora, aito ja kylmäpäisesti erilainen välittämättä muiden mielipiteistä ja arvosteluista. Toivottavasti monet uudet bloggaajat ovat myös saaneet blogistani vaikutteita, innostusta tai inspiraatiota oman blogin perustamiseen. On ollut myös mukavaa auttaa ystäviäni ja bloggaajiksi haluavia perustamaan omat bloginsa ja nähdä heidän menestyvän. Se ei ole ollut itseltäni pois vaan ainoastaan tsempannut itseänikin jatkamaan. Blogimaailma on kiehtova ja täynnä mahdollisuuksia. Lukijat ovat niitä, jotka tukevat ja joiden kautta blogi hengittää! Kiitän kaikki lukijoitani kuluneista vuosista, olette ihania! <3 Ja toivottavasti vuosia tulee vielä lisää.

Jos haluatte äänestää blogiani lukijoiden suosikiksi, tehkää se Trendin nettisivuilla täällä: http://www.trendi.fi/Kampanjasivut/Aussie-blog-awards/blogaward/aussieblogaward/readerschoice/ sivun oikeasta reunasta. Äänestäjien kesken arvotaan 10 avec-lippua 28.3. Astoria-Salissa järjestettävään blogigaalaan. Lisäksi arvotaan Aussie-tuotepalkintoja ja Trendin vuosikertoja!Pidetään yhtä

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Ruokaa ja viiniä

Hetki on taas vierähtänyt blogitauon parissa. Olen nyt vasta tajunnut iPhoto-ohjelman vaikeuden. Ärsytti se, että ladattuani muistikortilta kuvat kyseiseen ohjelmaan, menivät uudet kuvat aivan sekaisin muiden kuvien joukkoon. Tämän takia jouduin käymään läpi kaikki kuvat ja nappaamaan seasta haluamani. Luulin, että tämä on peruskäytäntö, mutta löysin ratkaisun! Kamerassani ei ollut aikaa määriteltynä, jolloin kuvat menivät koneella sekaisin. Jos päivämäärä ja aika tallennetaan kameran tietoihin, menevät kuvat järjestykseen iPhoto-ohjelmassa. Tässä syy miksi postailu on ollut niin hemmetin vaikeaa!

Muttamutta. Perjantaina olin blogikavereiden seurassa syömässä Vapianossa. Vapiano on italialainen ravintola, jossa ruoka tilataan suoraan kokilta ja lisäksi ruoan valmistusta voi seurata alusta loppuun. Pastat valmistetaan paikan päällä ja mausteista ja muista voi antaa omat toiveet suoraan kokille, jolloin ruoka on mahdollisimman tuoretta ja mieluista. Alussa tiskiltä saa kortin, johon ruokien tiedot ladataan. Maksu suoritetaan vasta lähtiessä kortin avulla. Helppoa ja hauskaa! Itse söin lempiruokaani eli pastaa ja jauhelihakastiketta. Olen tällä hetkellä dieetillä, mutta pakkohan sitä oli pastaa maistaa, täysjyväpastalla tosin. Oli oikein mukavaa vaihtaa kuulumisia bloggaaja-kolleegojen kanssa.

Aluksi meille tarjoiltiin antipastoja, sitten pääruokaa ja lopuksi mascarbone-jälkiruokaa. Salin jälkeen maistui!Ja joo, pidennykset lähti hetkeksi. Täytyy antaa tukan levätä ja aion kasvattaa hiukseni taas pitkiksi. Sivusiilini on kasvanut kokonaan pois sekä hiukseni ylettyvät jo olkapäille. Hiukseni kasvavat sen verran nopeasti, että ne ovat varmasti ensi syksynä jo paaaljon pidemmät. Pidennyksillä voi sitten aina välillä huijata - saa nähdä..

tiistai 21. helmikuuta 2012

Musiikkia ja päikkäreitä

Olin sunnuntaina Alexandran kanssa sushilla Sushibar + wine -raflassa Kampissa. Todella ihanaa japsia, parasta mitä olen vähään aikaan syönyt! Suunniteltiin vähän tulevaa matkaa..


Oon tehnyt nyt omia biisejä sen verran, että kaikki vapaapäivät olen satsannut niihin. Loma tekisi hyvää, sillä se avaisi taas hieman luovuuden lukkoja.

Nukuttiin Lunan kanssa päiväunet:
Hyvää yötä kaikille


perjantai 17. helmikuuta 2012

Rundilla

Oltiin eilen Cheryllin kanssa Sokoksella ensimmäistä kertaa järjestetyissä Elle Beauty Awardseissa. Tilaisuudessa palkittiin vuoden parhaimmat kosmetiikkatuotteet sekä lopuksi keikan veti Kim Herold. Siitä, että jengillä oli lasit täytettynä pidettiin jatkuvasti huolta. Illan voittajat voi käydä tsekkaamassa täältä: http://www.elle.fi/kampanja/250N9999N1013/

Pienissä nousuissa jatkettiin iltaa ensin Manalaan illalliselle, jossa vastassa oli Mira sekä Milla. Sieltä mentiin jatkamaan iltaa The Circukseen katsomaan LMFAO:n keikkaa. Lopulta päädyttiin vielä Cheryllin kanssa lasilliselle Shanghai Cowboyhin. Nähdään Cheryllin kanssa nykyään melko harvoin koska asutaan tällä hetkellä niin pitkän matkan päässä toisistamme. Mutta oli huippuilta ja kiva vaihtaa taas kuulumisia.torstai 16. helmikuuta 2012

Mikin kanssa

Ystävänpäivä on tärkeä päivä sillä silloin voi keskittyä täysin läheisiin ystäviin ja rakkaimpiinsa sekä muistaa myös kaikkia niitä, joita ei useasti kerkiä näkemään. Kaikilla on varmasti yksi tai muutama sellainen ystävä, jolle päivittelee kaikista asioista ja soittaa heti jos jotain tapahtuu. Sitten on niitä, joihin on yhteydessä vain harvoin, mutta aina harmittelee sitä miksei näe useammin. Ja sitten on niitä, jotka kutsuu aina kotijuhliinsa ja muihin tilaisuuksiin eikä näe lähes koskaan muuten, mutta joiden kanssa on kuitenkin huippua. Ja viimeisenä niitä, joihin törmää kadulla, luvataan, että soitetaan, muttei sitä koskaan tapahdu! Mielestäni kaikista tärkeintä ystävyydessä niin kuin parisuhteessakin on luottamus. Kaikki tekevät virheitä, mutta jossei omia virheitään voi myöntää tai olla rehellinen, on ystävyys tuhoon tuomittu. Ystävät voivat vaihtua, ystävyyssuhteet muuttuvat ja uusia ihmisiä tapaa koko ajan. On kuitenkin hienoa pitää sellaiset ystävät lähellä, joihin on voinut luottaa lapsesta saakka. Sellaiset ihmiset ovat kullan arvoisia.

Tiistaina vietettiin töissämme ystävänpäiväiltaa. Vaikka ilma oli mitä järkyttävin ikinä, oli mukava nähdä tuttuja ja tuntemattomia paikan päällä. Biisintekijäni Aatu säesti syniksellä ja lauloin yhteensä viisi kappaletta. Kaksi omaa sekä kolme englannin kielistä coveria. Olivian uusia numeroita oli jaossa sekä lisäksi Garnierin uusia Bb-voiteita sekä Leafin Bilar-nameja. Monet kävivät lisäksi painattamassa sapluunalla erilaisia kuvioita kangaskasseihin. Kiitos suuresti yhteistyökumppaneille ja kaikille, jotka pääsivät tulemaan. Keikka oli hyvin pienimuotoinen, mutta infoan varmasti jatkossa jos esitän taas omia biisejäni jossain muuallakin. Cover-keikkoja onkin sitten aina muutama kuukaudessa, mutta suurin osa yksityistilaisuuksia.

Tilaisuuden jälkeen jatkoimme Jutan kanssa iltaa ja päädyimme syömään nepalilaista kotikulmilleni. Oli hyvää!!
MEOW

tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystäville

Hyvää ystävänpäivää kaikille ihanille lukijoille! Tänään kaikki Forumin Onlyn tilaisuuteen kuuntelemaan keikkaa ystävänpäivän kunniaksi! Laulan suomeksi sekä enkuksi ja säestäjänä toimii syniksen kanssa paras Aatu! Keikka on noin klo 20.30-21.00 välillä mitä luultavimmin. Tulkaa tekemään löytöjä ja ostamaan kauppa tyhjäksi sillä meille on tulossa myymälään isompi remontti kohta puoliin. Liikkeemme on jo nyt muuttunut ja pienentynyt hiukan, joten tulkaa tsekkaamaan myös uusi ilme!
Nähdään illalla <3 !