perjantai 31. elokuuta 2012

Incan markkinat

Joka torstai järjestetään Incassa todella isot markkinat. Lähdettiin Suskin kanssa siis sinne kiertelemään. Markkinat olivat koko kylän kokoiset ja kojuja oli vierivieressä. Ollaan niin ihastuttu näihin nahkalaukkuihin täällä. Suski osti jo toisen ja edulliseen hintaan. Markkinoilla myydään todella laadukasta ja edullista nahkaa ja laukut valmistetaan yleensä kamelinnahasta.

Kun oltiin syömässä aamiaista, läheiseltä parvekkeelta päänsä ulos työnsi kaksi aivan ihanaa koiraa. Ravintolan omistajat jo tunsivat hauvat ja huutelivatkin niille alhaalta. Meillä tuli matkalla myös toinen aivan uskomattoman ihana nyrkin kokoinen koiravauva vastaan.

Zurroja.
Rakas!
Zexy nice..:D


Kun tultiin kotiin, tehtiin ihana mozzarellasalaatti oman maan tomaateista!


Vielä täytyy joitain shoppailupäiviä pitää..


torstai 30. elokuuta 2012

The ranta

Käväistiin Palman keskustassa rannalla. Paikka oli oikea paratiisi. Niin uskomattoman kaunista ja asteita ainakin sen 38. Otettiin yläosattomissa aurinkoa ja loikoiltiin hiekassa aaltojen piiskaamana monta tuntia. Nyt on tasan viikko eli puolet matkasta takana. En haluaisi lähteä täältä pitkään aikaan, mutta ollaan Suskin kanssa valmistauduttu Suomen keleihin ostamalla täältä mahdollisimman paljon syysvaatetta.

Luvattiin toisillemme, että kun päästään rannalle, otetaan isot mansikkamargaritat. Ja niinhän me tehtiin! ;)


keskiviikko 29. elokuuta 2012

Shoppailupäivä

Pyhitettiin yksi kokonainen päivä shoppailuille tuossa muutama päivä sitten. Kun astuttiin ulos talosta tuntui kun olisi mennyt suoraan saunaan. Oli niin kuuma, että jokaisen askeleen ottaminen oli tuskaista. Kuuminta ikinä!! Oltiin meikattu itsemme nätiksi, mutta jo kylälle saapuessamme kaikki meikit olivat valuneet olemattomiin. Kun päästiin keskustaan, ei jaksettu käydä kuin muutamassa kaupassa. Suski tosin viipyi ainakin tunnin jokaisessa..:D Ihanat ilmastoinnit pelastivat päivämme!

Suski läkähtyy.

Käytiin kotona vaihtamassa vähän vaatetta ja suihkussa ja mentiin illaksi tapaksille kylälle.

Tapas variadas.
Suski bloggailee koneellani.
Maalaisleipää ja aliolia.
Jälkkäriksi Crema catalana.

Pidetään vielä toinen shoppailupäivä tällä viikolla!